Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | O nouă plecare de la Viitorul! Gică Hagi a TRANSFERAT un nou fotbalist în străinătate: a semnat pe 4 ani

OFICIAL | O nouă plecare de la Viitorul! Gică Hagi a TRANSFERAT un nou fotbalist în străinătate: a semnat pe 4 anigalerie foto

Superliga

Comentarii

Jagiellonia Białystok a anunţat că l-a transferat pe Bogdan Ţîru (25 de ani), al patrulea fotbalist venit la clubul polonez în această iarnă. Fundaşul central a semnat pe patru ani şi va purta tricoul cu numărul 25.

Bogdan Ţîru, transferat în străinătate

Viitorul a reuşit să transfere un nou fotbalist în străinătate, deşi Gică Hagi a recunoscut că nu e pe deplin mulţumit de suma obţinută: "Ştiam de câteva zile. El avea 10 ani aici, era ultimul care nu plecase, şi-a dorit. Cu toate că nu am fost mulţumiţi de suma de transfer, asta e. Au şansa cei din spate să joace acum", a spus "Regele", imediat după meciul cu Poli Iaşi. 

Miercuri, Viitorul şi Jagiellonia Białystok au anunţat oficial că Bogdan Ţîru a semnat: "FC Viitorul anunţă că Bogdan Ţîru este noul jucător al formaţiei poloneze Jagiellonia Białystok. În vârstă de 25 de ani, Bogdan Ţîru era cel mai vechi component al formaţiei noastre. 

Născut la Constanţa, Bogdan Ţîru a venit la Academia Gheorghe Hagi încă de la înfiinţarea acesteia în 2009 şi a devenit unul dintre cei mai apreciaţi jucători ai clubului nostru. 

Internaţional la toate categoriile de vârstă, căpitan al Viitorului în peste 50 de partide şi cu peste 160 de partide în Liga 1, Bogdan Ţîru a cucerit toate trofeele posibile pe plan intern cu FC Viitorul. 

FC Viitorul îi mulţumeşte pentru toate evoluţiile în tricoul negru-albastru şi îi urează mult succes !

Palmares Bogdan Ţîru:

Campion de juniori A şi B cu FC Viitorul

Campion în sezonul 2016/2017 cu FC Viitorul

Câştigător al Cupei României în 2019 cu FC Viitorul

Câştigător al SuperCupei României în 2019 cu FC Viitorul

190 de meciuri şi 10 goluri marcate

5 selecţii la naţionala de seniori a României", a transmis fosta campioană a României. 

Bogdan Ţîru a fost dorit în trecut la FCSB, dar părţile nu s-au înţeles, iar fundaşul central a rămas la clubul care l-a crescut. Fundaşul a fost promovat la prima echipă în 2013, iar alături de Gică Hagi a cucerit titlul de campion al României, Cupa României şi Supercupa României. 

1.5 milioane de euro e cota lui Ţîru în acest moment, conform transfermarkt.de

Jagiellonia Bialystok, noul club al lui Ţîru, este pe locul nouă în acest moment în prima ligă poloneză. 

Afla mai multe despre: gheorghe hagiviitorultransfer viitorulbogdan tiru 

viewscnt
Articole similare