Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Pe modelul Rapid, Dinamo a transferat un atacant kosovar: ”Bine ai venit!”

OFICIAL | Pe modelul Rapid, Dinamo a transferat un atacant kosovar: ”Bine ai venit!”

Superliga

Comentarii

Astrit Selmani este noul jucător al lui Dinamo. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a ”câinilor roşii”.

Dinamo şi-a luat, în sfârşit, atacant!

”Bine ai venit, Astrit Selmani!  Internaţionalul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), ultima oară la IFK Göteborg, este de astăzi noul atacant al echipei noastre, anunţă Dinamo 1948 prin intermediul platformelor oficiale de comunicare.

Născut la Malmö, cu dublă cetăţenie, Kosovo şi Suedia, Selmani şi-a început cariera în fotbalul suedez şi a evoluat pentru Ängelholm, Kristianstads, Rosengård, Torns, Varberg şi Hammarby, fiind transferat în vara anului 2022 de Hapoel Beer Sheva (Israel).  Selmani nu s-a adaptat în Israel, fiind împrumutat, pe parcursul anului trecut, la Midtjylland (Danemarca) şi la IFK Göteborg (Suedia). 

26 de goluri a marcat Selmani în prima ligă a Suediei, conform transfermarkt.com, pentru Varberg şi Hammarby. 

5 selecţii are noul atacant dinamovist pentru prima reprezentativă a statului Kosovo. A jucat 3 meciuri în preliminariile Mondialului din Qatar şi a marcat un gol în meciul amical Kosovo vs Burkina Faso.

6 goluri a înscris Selmani în cupele europene, în tururile preliminare Conference League, 5 pentru Hammarby şi unul pentru Hapoel Beer Sheva.  1 trofeu are Selmani în palmares, Cupa Suediei în 2021 cu Hammarby”, a notat Dinamo, pe Facebook.

  • Conform site-ului de specialitate Transfermarkt.de, cota de piaţă a lui Astrit Selmani este estimată la  350.000 de euro.

Selmani poate debuta chiar împotriva campioanei în exerciţiu, Farul Constanţa. Partida este programată luni, pe 12 februarie şi va fi transmisă de Orange Sport.

Afla mai multe despre: superligadinamorapid 

viewscnt
Articole similare