Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Prima lovitură pe care CFR Cluj a dat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Champions League. Lacina Traore a semnat

OFICIAL | Prima lovitură pe care CFR Cluj a dat-o după ce s-a calificat în play-off-ul Champions League. Lacina Traore a semnatgalerie foto

Superliga

Comentarii

Lacina Traore a fost prezentat oficial la CFR Cluj. Este primul transfer pe care campioana României îl face după ce s-a calificat în play-off-ul Champions League.

  • CFR Cluj - Slavia Praga, în play-off-ul Ligii Campionilor, va fi transmis în direct de Telekom Sport 1, marţi, de la 22:00. Toate fazele vor fi video pe telekomsport.ro.

CFR Cluj a reuşit o mutare importantă. Campioana României a reuşit să-l ia liber de contract pe Lacina Traore, jucător care a mai evoluat în Gruia din 2008 până în 2011. Cele două părţi au negociat intens în ultima săptămână şi Dan Petrescu era neîncrezător că transferul se va face, însă până la urmă au ajuns la un acord.

”CFR 1907 Cluj anunţă transferul atacantului ivorian Lacina Traore! Fotbalistul care a mai evoluat în Gruia între 2008 şi 2011, a revenit la echipa noastră şi va pune umărul la îndeplinirea obiectivelor stabilite”, este comunicatul postat de CFR Cluj pe contul oficial de Facebook.

Dan Petrescu, nemulţumit de pregătirea fizică a lui Traore

Considerat o mare speranţă a fotbalului mondial, Lacina Traore nu prea a jucat însă în ultimul an. Motiv de îngrijorare pentru Dan Petrescu: ”Traore, deocamdată e ex-fotbalist, n-a mai jucat de nu ştiu când. Poate dacă-l ia Dan Petrescu, poate, aşa zice el, nu eu, va ajunge iar fotbalist cum a fost odată. Sper. O zice el tata, dar până atunci să se apuce de foitbal, că încă nu joacă nimic, stă şi nu ştiu pe unde e acuma”.

Lacina Traore a fost vândut în februarie 2011 de CFR Cluj, când Kuban a plătit 6 milioane de euro. Ulterior, a fost vândut la Anji, pentru 18 milioane de euro şi de atunci a mai jucat pentru AS Monaco, Everton, ŢSKA Moscova, Sporting Gijon, Amiens şi în vara trecută a fost declarat liber de contract. În februarie 2019 a semnat cu Ujpest, de care s-a despărţit însă în vară.

Afla mai multe despre: lacina traore 

viewscnt
Articole similare