Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Primul jucător care nu a rezistat cu Ancelotti! Everton a transferat un fotbalist la o rivală din Premier League

OFICIAL | Primul jucător care nu a rezistat cu Ancelotti! Everton a transferat un fotbalist la o rivală din Premier League

Premier League

Comentarii

Carlo Ancelotti a început să îşi lase amprenta la Everton. Chiar dacă formaţia din Liverpool nu a cumpărat niciun jucător momenta, a cedat deja un fotbalist la o rivală din Premier League.

Crystal Palace a anunţat vineri că l-a împrumutat pe Cenk Tosun (28 de ani). Atacantul care s-a născut în Germania, dar evoluează pentru naţionala Turciei (42 de selecţii, 16 goluri), a fost împrumutat la gruparea londoneză până la finalul sezonului. 

Tosun are ca obiectiv să îmbunătăţească atacul lui Palace, care a marcat doar 19 goluri în Premier League, ceea ce înseamnă al doilea cel mai slab atac din campionat. Roy Hodgson, manager-ul echipei, a anunţat că turcul poate debuta chiar în etapa din acest weekend, atunci când Crystal Palace joacă împotriva lui Arsenal. 

  • 15 milioane de euro este cota lui Cenk Tosun, potrivit transfermarkt.com 
  • Un singur gol a marcat turcul în acest sezon, pentru Everton

Cenk Tosun a fost împrumutat la Crystal Palace

Odată cu împrumutul lui Tosun, de la Palace este posibil să plece Connor Wickham, care este dorit sub formă de împrumut de mai multe formaţii din Championship. Vârful de atac a tot avut probleme de ordin medical şi a jucat doar 48 de meciuri în ultimii cinci ani. 

Tosun a fost cumpărat de Everton în anul 2018 pentru 22,5 milioane de euro de la Beşiktaş, dar nu a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor. În 51 de meciuri, a marcat doar 10 goluri pentru "caramele". 

Afla mai multe despre: cenk tosuntransfer premier leagueeverton 

viewscnt
Articole similare