Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Quique Setien a fost demis de la Barcelona: "Mulţumim!" Clubul a anunţat schimbări masive, când va fi anunţat noul antrenor

OFICIAL | Quique Setien a fost demis de la Barcelona: "Mulţumim!" Clubul a anunţat schimbări masive, când va fi anunţat noul antrenor

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona a anunţat luni seară că Quique Setien nu mai este antrenorul echipei, după eliminarea din sferturile de finală UEFA Champions League, împotriva lui Bayern Munchen.

"Quique Setien nu mai este antrenorul echipei. Noul antrenor va fi anunţat în zilele următoare, ca parte a unei restructurări masive a primei echipe", se arată în comunicatul publicat pe site-ul clubului. 

Conducătorii clubului au decis că demiterea lui Quique Setien este o primă decizie într-un proces amplu de restructurare a primei echipei. Locul său pe banca catalanilor ar urma să fie luat de Ronald Koeman, potrivit presei spaniole. 

Setien a fost numit oficial antrenorul Barcelonei pe 13 ianuarie, ca înlocuitor al lui Ernesto Valverde. În cele şapte luni la cârma echipei, Setien i-a condus pe Messi & compania în 25 de meciuri: 19 în La Liga, trei în UEFA Champions League şi trei în Cupa Spaniei. A înregistrat 16 victorii, patru egaluri şi cinci înfrângeri, fără să câştige vreun trofeu. 

viewscnt
Articole similare
A fost in Top 5 WTA si a vazut moartea cu ochii: "Credeam ca sunt ultimele mele clipe, am...