Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid a cumpărat un fotbalist dorit de Barcelona şi Chelsea. Anunţul momentului în Spania

OFICIAL | Real Madrid a cumpărat un fotbalist dorit de Barcelona şi Chelsea. Anunţul momentului în Spaniagalerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid şi Real Zaragoza au ajuns la un acord pentru transferul lui Alberto Soro Alvarez.

Soro a fost una dintre revelaţiile sezonului trecut din Liga 123 (a doua ligă spaniolă). La nici 20 de ani, a stârnit imediat interesul a trei forţe din Europa: Real Madrid, FC Barcelona şi Chelsea. Fotbalistul care evoluează ca mijlocaş ofensiv impresionează prin ”determinare, spirit de lider, personalitate şi o impresionantă maturitate pentru vârsta pe care o are”

Evaluat la 2.5 milioane de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.com, Soro a marcat două goluri şi a reuşit două pase decisive în stagiunea trecută: ”E noul Marco Asensio” scriu fanii pe reţelele de socializare. Asensio a fost de asemenea achiziţionat de Real Madrid direct din Liga a doua spaniolă. Apoi s-a transformat într-un adevărat star.

Cele două cluburi au ajuns la un acord, dar Soro nu se va alătura lotului madrilen în această vară. Real Madrid a respectat una dintre principalele solicitări ale formaţiei din Zaragoza care a cerut ca Soro să mai rămână un sezon pe La Romareda pentru ca Real să încerce să obţină promovarea în prima ligă. 

Dorit şi de Barcelona şi de Chelsea, Soro ajunge acum la Real Madrid, club care plăteşte 2.5 milioane de euro pentru el, plus alte 500 de mii în bonusuri de performanţă. O sumă infimă pentru un club ca Real, obişnuit să cheltuiască zeci de milioane pe jucători. Şi din nou, comparaţia cu Marco Asensio, fotbalist care a costat doar 4 milioane de euro.

 

 

Afla mai multe despre: alberto sororeal madrid 

viewscnt
Articole similare