Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid a dat anunţul! Care este starea negocierilor dintre Kylian Mbappe şi clubul lui Florentino Perez

OFICIAL | Real Madrid a dat anunţul! Care este starea negocierilor dintre Kylian Mbappe şi clubul lui Florentino Perez

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid a anunţat oficial pe site-ul clubului starea negocierilor din ultima perioada dintre Kylian Mbappe şi clubul madrilen.

Atacantul celor de la PSG, Kylian Mbappe, se află în ultimul an de contract cu formaţia pariziană.

Acesta este decis în legătura cu plecarea de pe Parc des Princes în vara anului viitor.

Real Madrid se îndepărtează de zvonurile negocierilor cu Mbappe

Clubul din capitala Spaniei a emis un comunicat de presă în care explică faptul că nu au fost purtate discuţii cu starul naţionalei Franţei, Kylian Mbappe.

”Având în vedere informaţiile recent emise şi publicate de diferite instituţii de presă, în care se speculează despre presupuse negocieri între jucătorul Kylian Mbappe şi clubul nostru, Real Madrid CF doreşte să afirme că această informaţie este complet falsă şi că nu au avut loc astfel de negocieri cu un jucător care aparţine lui PSG.”, este mesajul transmis prin intermediul comunicatului celor de la Real Madrid.

Mbappe a fost întrebat în cadrul Galei Balonului de Aur de către un jurnalist spaniol dacă ar exista un interes spre o mutare la Real Madrid.

Jucătorul celor de la PSG a zâmbit şi a dat din cap în mod afirmativ, lucru care i-a bucurat pe fanii grupării de pe Santiago Bernabeu.

  • În tricoul celor de la PSG, campionul mondial din 2018 a disputat 227 de meciuri, în toate competiţiile, în care a marcat de 224 de ori şi a oferit 99 de pase decisive.

Mbappe a fost cel mai important om al naţionalei Franţei la Campionatul Mondial din Qatar, din 2022, competiţie în care Franţa a pierdut finala împotriva Argentinei.

Afla mai multe despre: real madridkylian mbappeflorentino perez 

viewscnt
Articole similare