Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Real Madrid dă încă o lovitură pe piaţa transferurilor! Cât plăteşte Florentino Perez pentru jucătorul cerut de Zinedine Zidane

OFICIAL | Real Madrid dă încă o lovitură pe piaţa transferurilor! Cât plăteşte Florentino Perez pentru jucătorul cerut de Zinedine Zidane

Real Madrid

Comentarii

Ferland Mendy va juca din sezonul viitor la Real Madrid. A confirmat-o selecţionerul Franţei, Didier Deschamps.

”Acum doi ani, Mendy juca în liga a doua. Acum va juca în curând la Real Madrid. Poate juca în ambele benzi ale terenului, progresul său a fost absolut incredibil a mărturisit selecţionerul Franţei, Didier Deschamps. O confirmare a transferului pe care toată lumea îl aştepta de câteva zile.

Astfel, după Eden Hazard, Eder Militao şi Jovic, Real Madrid aduce un al patrulea jucător important la dispoziţia lui Zinedine Zidane.

48 de milioane de euro plăteşte gruparea blanco pentru fundaşul stânga de la Olympique Lyon, care va juca în următoarele 5 sezoane pe Santiago Bernabeu.

Ferland Mendy se va lupta pentru postul de titular la Real Madrid cu Marcelo. Cel mai probabil, Sergio Reguilon va fi împrumutat. Zinedine Zidane a insistat foarte mult pentru transferul lui Mendy, jucător de bază la Lyon, club pentru care a evoluat în 44 de meciuri în sezonul recent încheiat, marcând de trei ori şi oferind trei pase de gol. 

Afla mai multe despre: real madridferland mendy 

viewscnt
Articole similare