Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Rednic a mutat imediat după înfrângerea din Cupă! Cine a semnat cu Dinamo şi ce număr va purta

OFICIAL | Rednic a mutat imediat după înfrângerea din Cupă! Cine a semnat cu Dinamo şi ce număr va purta

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic nu pierde timpul, iar astăzi a perfectat primul transfer după revenirea la Dinamo.

OFICIAL | Dinamo a anunţat transferul lui Naser Aliji. 

Fundaş stânga, având şi cetăţenie elveţiană, Naser Aliji (24 de ani) a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului pregătit de antrenorul Mircea Rednic în cantonamentul de la Săftica. Albanezul va purta în Ştefan cel Mare numărul 7, lăsat liber după plecarea lui Grozav. 

  • 11 selecţii are Naser Aliji pentru prima reprezentativă a Albaniei. Noul jucător dinamovist a mai evoluat pentru loturile naţionale ale Elveţiei, U21, U19 şi U18.
  • 4 este numărul echipelor la care a evoluat Naser Aliji în cariera sa, FC Basel, FC Vaduz, Kaiserslautern şi Virtus Entella.
  • 17 meciuri a jucat Naser Aliji, sezonul trecut, pentru italienii de la Virtus Entella în Serie B.
  • 3 titluri de campion al Elveţiei are Naser Aliji în palmares, cu FC Basel în 2014, 2015 şi 2016.
  • 7 este numărul oficial cu care Naser Aliji va evolua la Dinamo.

Înfrângerea din Cupa României a stricat şi mai mult atmosfera în lotul "câinilor", iar Rednic a lansat un atac direct la adresa jucătorilor săi, anunţând modificări masive în iarnă, dacă nu va observa o schimbare de atitudine.

Primul jucător sosit pentru a semna este albanezul Naser Aliji, care ultima dată a evoluat în Italia, la Virtus Entella.

Fundaş stânga de meserie, Aliji are şi cetăţenie elveţiană şi are 11 selecţii în naţinala Albaniei.

  • Aliji a fost legitimat între 2013 şi 2016 la FC Basel, perioadă în care elveţienii au cucerit trei titluri de campioni.

Fundaşul a ajuns în România joi seară, iar astăzi a trecut vizita medicală şi urmează să-şi pună semnătura pe un contract cu roş-albii.

"A venit un fundaş stânga (n.r. Nasel Aliji). A venit în ţară. O să mai vină încă doi. O să mai vină încă doi şi o să vină, şi trebuie să vină, pentru că lucrurile nu sunt în regulă. Unii nu înţeleg ce înseamnă Dinamo. Poate se bucură că iau un salariu bun. Eu n-am nevoie. Prefer jucători care vor să câştige, câştigând meciuri, nu având salariul bun şi să stea...”, a declarat Rednic.

Afla mai multe despre: rednicdinamotransferaliji 

viewscnt
Articole similare