Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revelaţia din Premier League a anunţat că a vândut un jucător în România. Cu ce echipă a semnat

OFICIAL | Revelaţia din Premier League a anunţat că a vândut un jucător în România. Cu ce echipă a semnat

Liga 2

Comentarii

Wolverhampton Wanderers a anunţat că a cedat un fotbalist în România, mai exact în Liga a 2-a, la FC Argeş.

Sylvain Deslandes (22 de ani) şi-a încheiat aventura de cinci ani la Wolves şi a semnat cu FC Argeş, anunţă site-ul oficial al "lupilor". Fundaşul a venit la Wolves în 2015 şi a jucat opt meciuri pentru revelaţia actualului sezon din Premier League. 

Din 2017, el a fost împrumutat la Portsmouth şi FC Jumilla. Wolves este pe locul 7 în Premier League, iar în acest sezon au reuşit chiar două victorii împotriva campioanei en-titre, Manchester City. 

  • 100.000 de euro este cota lui Deslandes, potrivit transfermarkt.com
  • Fotbalistul are o selecţie pentru naţionala sub 20 de ani a Franţei 

De la Wolverhampton, în Liga 2-a din România

Deslandes a ajuns în România în urmă cu o săptămână, iar de atunci se antrenează sub comanda lui Ionuţ Badea. El mai avea contract cu Wolves până în această vară. 

Jucătorul s-a format la echipe din Franţa ca AM. S. Soliers, USON Mondeville sau Caen, iar la seniori a evoluat pentru Caen II (Franţa), Wolverhampton, Bury, Portsmouth (toate trei din Anglia, la ultimele două fiind împrumutat) şi FC Jumilla (Spania). Pentru prima echipă a lui Wolverhampton a apucat să joace până acum în doar patru meciuri în liga a doua din Anglia, iar ultima dată a activat la echipa de liga a treia din Spania FC Jumilla. Pentru aceasta a avut 12 apariţii în sezonul trecut.

Deslandes este un fost internaţional al Franţei, ţară pentru care a avut meciuri jucate la naţionalele U16, U17, U18, U19 şi U20.

După 20 de etape disputate în Liga a 2-a, FC Argeş este pe locul 4, cu 33 de puncte, la patru în spatele celor de la CS Mioveni, ocupanta locului doi, primul care asigură promovarea în Liga 1.

Afla mai multe despre: wolvesfc argestransfer 

viewscnt
Articole similare