Experiențe împreună.
You are here:

OFICIAL | Revenire bombă la U Craiova! Victor Piţurcă scapă de griji şi îşi creionează echipa de titlu. Când va debuta

OFICIAL | Revenire bombă la U Craiova! Victor Piţurcă scapă de griji şi îşi creionează echipa de titlu. Când va debuta

U Craiova

Comentarii

Victor Piţurcă a anunţat revenirea pe care o aşteaptă întreaga suflare oltenească.

Este vorba despre atacantul bosniac Elvir Koljic, care ar urma să debuteze în noul sezon în meciul cu CSM Reşiţa, programat miercuri, 25 septembrie, în şaisprezecimile de finală ale Cupei României.

Piţurcă speră ca atacantul de 24 de ani să rezolve problemele ofensive cu care s-a confruntat echipa în acest sezon.

"De la începutul campionatului au fost probleme la echipă pe plan ofensiv. Avem de lucru cu circulaţia mingii şi a jucătorilor. Koljic este refăcut, dar probabil va intra în meciul de Cupă. A plecat Fortes, a fost dorinţa lui, locul său este acoperit, avem acolo Koljic, Mihai Roman, Ivan şi puştii din lot", a declarat Victor Piţurcă.

Cota lui Koljic a explodat după transferul la U Craiova

Elvir Koljic s-a accidentat în martie şi s-a operat câteva zile mai târziu în Spania, la Barcelona. Deşi se estima că vârful Ştiinţei se va reface în totalitate până la jumătatea lunii august, atacantul bosniac a avut nevoie de mai bine de o lună în plus pentru a se pune pe picioare.

Koljic a ajuns la Craiova în vara anului 2018 şi a marcat 14 goluri în 21 de meciuri pentru formaţia din Bănie. 450.000 de euro a plătit U Craiova pentru a-l transfera pe Koljic de la FK Krupa, între timp cota bosniacului ajungând la două milioane de euro.

Mai ai câteva secunde? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe