Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Revenire spectaculoasă! Mihai Teja a semnat! Ce echipă din Liga I va antrena în sezonul viitor: ”Sper să nu retrogradăm”

OFICIAL | Revenire spectaculoasă! Mihai Teja a semnat! Ce echipă din Liga I va antrena în sezonul viitor: ”Sper să nu retrogradăm”

CSM Poli Iași

Comentarii

Mihai Teja nu stă prea mult timp pe bară, după despărţirea de FCSB! Tehnicianul a fost prezentat oficial la noua sa echipă şi se va lupta pentru a prinde un loc de playoff în Liga I.

Politehnica Iaşi a anunţat că a bătut palma cu Mihai Teja! Tehnicianul a semnat un contract valabil pe un sezon şi va avea ca obiectiv clasarea între primele şase echipe din Liga I în anul competiţional viitor.

Pe un an de zile am semnat. Obiectivul este clasarea pe locurile 1-11 şi sperăm cât mai sus. Ideea e de a ocupa un loc cât mai sus în clasament. Cu alte cuvinte, obiectivul e salvarea de la retrogradare, dar trebuie să ne clasăm cât mai sus în clasament, asta ne dorim.

Poate nu e cea mai bună infrastructură din Liga I sau Liga II. Am vorbit şi cu domnul primar şi cu domnul preşedinte. Trebuie să existe un teren de antrenament mult mai bun decât acesta. Şi dacă se poate să existe mai multe terenuri de antrenament, am înţeles că şi un sintetic e în construcţie. Poate nu sunt cele mai bune condiţii de infrastructură şi asta trebuie să fie baza echipelor de Liga I. Dacă vrei fotbal bun trebuie să te antrenezi şi să ai condiţii mine ca să faci un fotbal bun”, a spus Mihai Teja.

Teja a antrenat FCSB între 27 decembrie 2018 şi 21 mai 2019. A susţinut în total 15 meciuri pe banca echipei lui George Becali şi a pierdut unul singur. În cariera sa el a mai pregătit echipele Universitatea Cluj, Dinamo, Pandurii Târgu Jiu, Gaz Metan Mediaş şi naţionala de tineret a României.

Afla mai multe despre: tejapoli iasi,  

viewscnt
Articole similare