Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | S-a dat răspunsul la apelul făcut de PAOK după meciul cu AEK. Ce a decis Curtea de Apel

OFICIAL | S-a dat răspunsul la apelul făcut de PAOK după meciul cu AEK. Ce a decis Curtea de Apel
Comentarii

AEK Atena este matematic noua campioană a Greciei, după ce echipei pregătite de Răzvan Lucescu, PAOK Salonic, i-a fost respins apelul. Astfel, decizia luată de Comisia de Disciplină ca PAOK să piardă la masa verde partida cu AEK şi să fie penalizată cu trei puncte a fost menţinută.

Formaţia AEK Atena a sărbătorit, duminică seară, câştigarea campionatului Greciei, după ce a învins, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, echipa Levadiakos.

Apelul formulat era ultima speranţă a echipei lui Răzvan Lucescu. Cu două etape înainte de finalul sezonului, liderul AEK Atena are 66 de puncte, în timp ce PAOK, locul doi, rămâne cu 58 de puncte, astfel că nu mai are şanse la titlu.

Comisia de Disciplină a ligii elene a sancţionat, pe 29 martie, echipa PAOK Salonic cu pierderea la masa verde a meciului cu AEK Atena, întrerupt şi marcat de incidente după anularea unui gol în prelungiri, şi penalizarea cu trei puncte din cele acumulate de formaţia antrenată de Răzvan Lucescu în acest sezon şi încă două în campionatul viitor.

Patronul echipei PAOK, Ivan Savvidis, care a intrat pe teren înarmat, a fost interzis pe stadioane timp de trei ani şi amendat cu 100.000 de euro.

Afla mai multe despre: paokgreciadecizie 

viewscnt
Articole similare