Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Sarri a adus un jucător de top la Lazio, după startul dezastruos de campionat

OFICIAL | Sarri a adus un jucător de top la Lazio, după startul dezastruos de campionat

Serie A

Comentarii

Matteo Guendouzi ( 24 de ani) este noul jucător al lui Lazio Roma. Francezul a aterizat la Roma şi va fi prezentat oficial în următoarele zile.

Oficialii formaţiei antrenate de Maurizio Sarri i-au plătit 18.000.000 de euro lui Olympique Marseille în schimbul mijlocaşului francez, anunţa Fabrizio Romano. Guendouzi este al nouălea jucător transferat de Lazio în această vară. Biancoceleştii au suferit la mijlocul terenului în primele două etape ale campionatului, după plecarea lui Sergej Milinkovic-Savic în Arabia Saudită.  

Crescut la Academia lui PSG, Matteo Guendouzi a evoluat la nivel profesionist pentru Lorient, Arsenal, Hertha Berlin şi Olympique Marseille. Are şapte meciuri în tricoul naţionalei Franţei şi un gol marcat. Francezul este cotat de Transfermarkt la 25.000.000 de euro.

Lazio are un start dezastruos de campionat. Fosta campioană a Italiei are două eşecuri din două posibile, ultimul pe teren propriu contra nou-promovatei Genoa, scor 0-1. În următoarea etapă, romanii vor avea o deplasare infernală pe Stadio Diego Armando Maradona, contra campioanei în exerciţiu Napoli.

 

Afla mai multe despre: lazio 

viewscnt
Articole similare