Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Thiago a semnat cu Liverpool: "Momentul pe care îl aşteptaţi!". Echipa lui Klopp devine şi mai puternică

OFICIAL | Thiago a semnat cu Liverpool: "Momentul pe care îl aşteptaţi!". Echipa lui Klopp devine şi mai puternică

Bayern Munchen

Comentarii

Thiago Alcantara (29 de ani) a ales. Mijlocaşul spaniol a semnat cu Liverpool, după ce "cormoranii" s-au înţeles şi cu Bayern pentru transferul său.

UPDATE 18:08 - OFICIAL! Thiago Alcantara (29 de ani) a semnat cu Liverpool! Mijlocaşul a fost prezentat oficial de "cormorani". Crescut la Barcelona, Thiago şi-a pus semnătura pe un contract "pe termen lung".


Liverpool pune mâna pe un adevărat diamant care va completa maşinăria perfectă a lu Jurgen Klopp. Thiago va semna cu Liverpool, după ce cluburile s-au înţeles asupra sumei de transfer. Trupa de pe Anfield va plăti 30 de milioane de euro pentru a-l avea pe mijlocaş, exact preţul cerut de baravezi pentru a fi de acord cu despărţirea de Thiago.

Mijlocaşul a anunţat că vrea să plece de la Bayern, deşi a câştigat o triplă istorică alături de bavarezi, şi se pare că va ajunge la Liverpool, asta deşi au existat zvonuri că acesta ar putea fi deturnat din drumul către Anfield de FC Barcelona. De asemenea, despre Thiago s-a spus că negociază şi cu Manchester United.

Thiago, cerut pe Camp Nou!

Întrebat în legătură cu posibila revenire a lui Thiago Alcantara pe Camp Nou, Marc-Andre ter Stegen, portarul Barcelonei, a răspuns că ar fi un transfer grozav şi s-ar bucura să-l aibă coleg pe cel crescut în celebra academie a catalanilor, La Masia. "Mi-ar plăcea să-l am în echipa mea, să-l avem pe Thiago la Barcelona. Stilul său se potriveşte perfect cu noi, are personalitate. Oferă multe opţiuni. Dacă l-am transfera, ar fi grozav pentru el şi pentru noi", a spus Marc-Andre ter Stegen, pentru Bild, declaraţie preluată şi de Sport.

Afla mai multe despre: thiago alcantaraliverpool 

viewscnt
Articole similare