Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Transfer uriaş la Gaziantep! Turcii i-au adus lui Şumudică un jucător cu peste 150 de meciuri în Premier League

OFICIAL | Transfer uriaş la Gaziantep! Turcii i-au adus lui Şumudică un jucător cu peste 150 de meciuri în Premier League
Comentarii

Gaziantep Gazişehir, echipa antrenată de Marius Şumudică, a reuşit un transfer spectaculos în ultima zi a perioadei de mercato.

Gaziantep a anunţat transferul lui Kevin Mirallas, internaţional belgian, până la finalul acestui sezon. Fotbalistul va purta tricoul cu numărul 27. 

Cu 60 de selecţii în naţionala Belgiei, Mirallas are prezenţe în UEFA Champions League, dar şi în campionate precum Premier League, Ligue 1 sau Serie A. Fotbalistul belgian, în vârstă de 33 de ani, a fost crescut de Standard Liege, dar a debutat în fotbalul profesionist în Franţa, la Lille. În Franţa a mai jucat la St. Etienne. Înainte de a ajunge în Premier League, a jucat doi ani la Olympiacos. Din 2012 până în 2019, Mirallas a fost legitimat la Everton, iar în această perioadă a fost împrumutat un sezon şi la Fiorentina. 

Ultimul contract al lui Mirallas a fost la Royal Antwerp, în Belgia. 

Afla mai multe despre: gaziantepkevin mirallas 

viewscnt
Articole similare