Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer reuşit astăzi de Dinamo! Cine e Teddy Mezague

OFICIAL | Un nou transfer reuşit astăzi de Dinamo! Cine e Teddy Mezague

Dinamo București

Comentarii

UPDATE | Fundaşul central francez Teddy Mezague, 28 de ani, ultima oară la Mouscron (Belgia), a semnat miercuri un contract cu FC Dinamo, a anunţat conducerea clubului din Ştefan cel Mare prin intermediul site-ului oficial.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi s-a alăturat lotului pregătit de Florin Bratu în cantonamentul de la Săftica.

Născut la Marsilia, la 27 mai 1990, Teddy Mezague şi-a început cariera în prima ligă a campionatului francez la Montpellier şi a mai evoluat pentru Martigues, Leyton Orient şi Mouscron. 

În ultimul sezon competiţional, Mezague a evoluat pentru Mosuscron în 29 de meciuri în campionat şi două în Cupa Belgiei. A înscris trei goluri în acest an în meciurile cu Anderlecht, Zulte Waregem şi Lierse.

Francezul va evolua la Dinamo cu numărul 90 pe echipamentul de joc.


După venirea lui Danijel Subotici în Ştefan cel Mare, Dinamo mai face un transfer! Oficialii "câinilor" s-au înţeles cu un fundaş central francez, de 29 de ani, Teddy Mezague.
 
Stoperul cu dublă cetăţenie, franceză şi cameruneză, a evoluat ultima dată în Belgia, la Moustron, în perioada în care Mircea Rednic era antrenor. Acesta poate juca fundaş central, dar şi închizător. În acest moment, Mezague este cotat la 700.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de. 
 
După eşecul, 3-0 de la Craiova, Florin Bratu, antrenorul lui Dinamo şi-a cricat jucătorii: "Mă deranjează faptul că jucătorii nu sunt responsabili în ceea ce priveşte lucrurile în defensivă. Trebuie să ne trezim, pentru că Dinamo place, Dinamo joacă, dar nu este suficient. Sper ca jucătorii să-şi dea seama că nu aşa funcţionează lucrurile şi că trebuie să dăm mult mai mult pe teren. Mă deranjează că nu învăţăm din lucruri, la antrenamente dăm senzaţia că o facem, din păcate la meciuri încă clacăm şi asta mă doare cel mai tare".

Afla mai multe despre: teddy mezaguetransferdinamointeres 

viewscnt
Articole similare