Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Un nou transfer reuşit de Dinamo! Un internaţional african, trecut prin Anglia şi Franţa, a semnat cu ”câinii”

OFICIAL | Un nou transfer reuşit de Dinamo! Un internaţional african, trecut prin Anglia şi Franţa, a semnat cu ”câinii”galerie foto
Comentarii

Marţi, Dinamo a confrimat oficial transferul lui Desire Segbe Azankpo, de la USL Dunkerque, din Ligue 2.

După înfrângerea umilitoare cu FCSB din week-end, Dinamo a continuat să facă mutări pe piaţa de transferuri şi a mai confirmat venirea unui jucător.

Atacantul Desire Segbe Azankpo a semnat cu formaţia din Ştefan cel Mare, sub formă de împrumut, a confirmat clubul.

Un nou transfer reuşit de Dinamo

Bine ai venit la Dinamo Bucureşti, Désiré Segbe Azankpo!

FC Dinamo Bucureşti şi clubul francez USL Dunkerque au ajuns la un acord pentru transferul temporar al atacantului Désiré Segbe Azankpo la echipa din Ştefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competiţional, a anunţat administratorul special Iuliu Mureşan. 

28 de ani, născut pe 6 mai 1993 în Benin, Désiré Segbe Azankpo şi-a început cariera în fotbalul francez la Metz şi a mai evoluat pentru Jeunesse Esch (Luxemburg), Le Puy Foot, Pagny şi Epinal (Franţa), Senica (Slovacia), Oldham (Anglia), Villefranche şi Dunkerque (Franţa). 

9 este numărul oficial de joc al lui Azankpo la Dinamo Bucureşti. 17 partide a jucat Azankpo în liga a doua franceză, în prima jumătate a acestui sezon, marcând un gol în Valenciennes vs Dunkerque (1-3). 

Azankpo a evoluat săptămâna trecută în meciul de campionat Dunkerque vs Paris FC (1-1).

14 selecţii a adunat Azankpo pentru prima reprezentativă a statului Benin”, se arată în mesajul postat de Dinamo, pe contul oficial de Facebook.

Cine este Desire Segbe Azankpo?

Desire Segbe Azankpo este un atacant de 28 de ani, internaţional al statului african Benin.

Atacantul şi-a efectuat educaţia fotbaliştică în Senegal, înainte de a prinde un transfer în ligile inferioare franceze, la echipa a doua a lui Metz.

Apoi a venit un transfer în Luxembourg, urmat de mai mulţi ani înapoi în ligile inferioare franceze, înaintea unui transfer în primul eşalon slovac.

După o aventură ratată la Oldham, în a patra ligă engleză, atacantul din Benin a revenit în ligile inferioare franceze, de unde a fost acum împrumutat la Dinamo.

Atacantul a fost surprins de mai multe ori în public alături de Sadio Mane, starul lui Liverpool, cu care se cunoaştea din perioada petrecută în Anglia şi de la Cupa Africii pe Naţiuni.

Afla mai multe despre: desire segbe azankpo 

viewscnt
Articole similare