Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | Universitatea Cluj transferă pentru play-off. Un fost fotbalist de la FCSB a semnat cu ”Şepcile Roşii”

OFICIAL | Universitatea Cluj transferă pentru play-off. Un fost fotbalist de la FCSB a semnat cu ”Şepcile Roşii”

Superliga

Comentarii

Bogdan Mitrea este noul fotbalist al Universităţii Cluj. Anunţul a fost făcut pe pagina oficială de Facebook a alb-negrilor.

”Bine ai revenit la U, Bogdan Mitrea! FC Universitatea Cluj continuă campania de transferuri pentru sezonul 2023-2024 cu fundaşul central Bogdan Mitrea. Jucătorul revine astfel la clubul la care şi-a făcut junioratul”, se arată în comunicatul clubului.

 ”Sunt bucuros că m-am întors acasă, pot spune că e acasă. Mereu mi-am dorit să joc în tricoul Universităţii pentru echipa mare. Din păcate până acum nu am avut ocazia, dar mereu am sperat că într-o zi mă voi întoarce şi chiar sunt bucuros că am semnat cu ”U” Cluj. Sper să devenim o echipă puternică la anul, de temut şi să le fie frică tuturor când vor juca împotriva noastră. Obiectivele personale mereu am încercat să le ţin pentru mine, importante sunt obiectivele de echipă”, a spus Bogdan Mitrea, citat de fcucluj,ro

Peste 200 de meciuri în primul eşalon pentru Mitrea

La nivelul Superligii, Mitrea a bifat 203 partide şi a izbutit să marcheze 33 de goluri. În vârstă de 35 de ani, acesta a evoluat în acest sezon pentru Sepsi şi Universitatea Craiova. Mitrea a mai jucat pentru Arieşul Turda, Poli Iaşi, Viitorul, Ascoli, FCSB, AEL Limassol, Doxa şi Trnava. 

În tricoul naţionalei, fostul fotbalist al FCSB-ului a marcat un gol în singura sa selecţie, în victoria de la Ploieşti contra Belarusului, scor 5-3. Noul jucător al Universităţii Cluj este cotat de Transfermarkt la 500.000 de euro.

 

Afla mai multe despre: u clujfcsbmitrea 

viewscnt
Articole similare