Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OFICIAL | West Ham, anunţ de ultim moment despre desfăşurarea partidei cu FCSB după decesul Reginei Elisabeta a ll-a. Sportul britanic se confruntă cu amânări în masă

OFICIAL | West Ham, anunţ de ultim moment despre desfăşurarea partidei cu FCSB după decesul Reginei Elisabeta a ll-a. Sportul britanic se confruntă cu amânări în masă

FCSB

Comentarii

West Ham a anunţat, cu o oră înaintea startului partidei de pe London Stadium, că desfăşurarea partidei nu este în pericol, după decesul Reginei Elisabeta a ll-a. Totuşi, sportul britanic poate suferi amânări în masă.

West Ham - FCSB se joacă oficial!

Regina Elisabeta a ll-a a murit joi după-amiază, la reşedinţa sa de la Balmoral, la vârsta de 96 de ani, a anunţat Palatul Buckingham.

”Regina a murit în pace la Balmoral, în această după-amiază”, este anunţul. ”Regele şi regina consoartă vor rămâne la Balmoral în această seară şi se vor întoarce la Londra mâine”, mai arată anunţul.

Vestea tragică a venit cu mai mult de o oră înainte de startul partidei West Ham - FCSB, primul din grupa de Conference League, live text pe Orangesport.ro, de la 22:00. 

Oficialii "ciocănarilor" s-au interesat dacă partida este în pericol, iar aceştia au primit răspunsul din partea forurilor. Meciul de pe London Stadium se joacă!

"Urmând instrucţiunile FA şi UEFA, meciul din această seară împotriva FCSB va avea loc aşa cum a fost planificat pe stadionul din Londra.

Se va păstra un minut de reculegere înainte de începerea startului, permiţând echipelor, oficialilor de meci şi tuturor celor prezenţi să aducă un omagiu Majestăţii Sale Regina", a transmis West Ham. 

De asemenea, Orange Sport a aflat că pe tabela de marcaj ambele sigle sunt cu alb pe fundal negru la West Ham - FCSB. 

Sportul britanic poate suferi amânări în masă, anunţă presa engleză

"Sportul britanic este pe cale să se închidă complet după moartea Reginei Elisabeta a II-a la vârsta de 96 de ani. În semn de respect în urma decesului Majestăţii Sale meciurile de fotbal din acest weekend, meciurile de rugby şi cricket vor fi probabil amânate. 

Deşi nu există un mandat oficial din partea Guvernului de a anula evenimentele sportive, decizia aparţinând organelor de conducere individuale, este de aşteptat ca majoritatea meciurilor şi evenimentelor să fie amânate", anunţă Dailymail.co.uk.

 

Afla mai multe despre: west hamfcsbregina elisabeta a ii a 

viewscnt
Articole similare