Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Borussiei Dortmund au vorbit despre transferul lui Haaland. Comparaţia inedită făcută cu Robert Lewandowski: "El a avut răbdare"

Oficialii Borussiei Dortmund au vorbit despre transferul lui Haaland. Comparaţia inedită făcută cu Robert Lewandowski: "El a avut răbdare"
Comentarii

Erling Haaland va rămâne în continuare la Dortmund, sunt siguri oficialii Borussiei. De altfel, Hans-Joachim Watzke, directorul executiv al clubului german, a comparat situaţia atacantului norvegian cu cea a lui Lewandowski.

"Erling, dar şi agentul său Mino Raiola, ştiu ce au la dispoziţie la noi. Nu pot decât să-l sfătuiesc să procedeze ca Lewandowski. Robert a avut răbdare să se maturizeze ca atacant de clasă mondială la Dortmund", a declarat Watzke pentru revista Kicker.

Descoperit în 2010 în campionatul Poloniei, când avea 22 de ani, Lewandowski a evoluat patru sezoane la Dortmund, înainte de a pleca la Bayern Munchen ca jucător liber de contract.

Internaţionalul norvegian, transferat în ianuarie 2020, este sub contract până în 2024, însă are o clauză de reziliere estimată la 75 de milioane de euro, ce alimentează zvonurile despre plecarea sa la finalul sezonului.

"Nu cred că va pleca", a răspuns Watzke când a fost întrebat despre acest subiect.

În sezonul trecut, Lewandowski a ajutat-o pe Bayern să realizeze tripla campionat-Cupa Germaniei-Liga Campionilor, fiind cel mai bun marcator în toate cele trei competiţii, cu un total de 55 de goluri. Aceasta i-a permis să fie ales de FIFA cel mai bun jucător al anului 2020

Lewandowski este lider autoritar în clasamentul golgheterilor în actuala ediţie a Bundesligii, cu 19 goluri după 14 etape, fiind urmat chiar de Haaland, cu 10 reuşite.

Afla mai multe despre: haaland 

viewscnt
Articole similare