Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii lui CFR Cluj susţin că nu s-a luat în calcul schimbarea lui Toni Conceicao: ”Beneficiază de toată încrederea noastră”

Oficialii lui CFR Cluj susţin că nu s-a luat în calcul schimbarea lui Toni Conceicao: ”Beneficiază de toată încrederea noastră”

Superliga

Comentarii

Oficialii lui CFR Cluj au emis un comunicat prin care subliniază că nu s-a discutat în niciun moment despre demiterea lui Toni Conceicao, după ce marţi au apărut zvonuri că patronul clubului a vrut să-l schimbe.

Marţi a apărut un zvon conform căruia Neluţ Varga - patronul lui CFR Cluj - a vrut să-l demită pe Toni Conceicao şi îl locul său l-ar fi dorit pe Jose Peseiro. Oficialii campioanei României susţine însă că nu s-a discutat în niciun moment despre vreo schimbare în staff-ul tehnic sau cel administrativ:

”În urmă ultimelor informaţii apărute în presă, clubul nostru doreşte să facă următoarele precizări: Conducerea clubului CFR 1907 Cluj nu va efectua modificări în cadrul staff-ul tehnic sau a celui administrativ. Suntem mulţumiţi de munca depusă de toţi cei din familia "vişinie" şi vom continua în aceeaşi formulă. Antrenorul nostru, Antonio Conceicao, beneficiază de toată încrederea conducătorilor clubului CFR şi nu se pune problema înlocuirii lui. Aşadar, toate zvonurile apărute peste noapte şi transformate în ştiri de presă nu au un alt scop decât acela de a ne destabiliza. Acest lucru nu se va întâmpla, iar noi vom continua să luptăm pentru obiectivele stabilite”, se arată în comunicatul emis de CFR Cluj.

Afla mai multe despre: cfr clujtoni conceicaocfr clujliga 1 

viewscnt
Articole similare