Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oficialii Viitorului au răspuns Peluzei Cătălin Hîldan, după ce "câinii" i-au indicat ca posibilă sursă a focarului din vestiar

Oficialii Viitorului au răspuns Peluzei Cătălin Hîldan, după ce "câinii" i-au indicat ca posibilă sursă a focarului din vestiar

Farul Constanța

Comentarii

Fanii dinamovişti din "Peluza Cătălin Hîldan" au postat astăzi, un mesaj pe pagina oficială de Facebook, în care aminteau două momente în care jucătorii ar fi putut contacta virusul şi dezvolta focarul de coronavirus, care a "schilodit" lotul în ultimele zile.

Dinamoviştii îl arată cu degetul pe arbitrul George Găman în ambele posibilităţi. În cea de-a doua, virusul ar fi putut fi purtat mai departe prin intermediul jucătorilor de la Viitorului, ce jucaseră cu Petrolul în acea perioadă, iar în lotul formaţiei din Ploieşti, la acea vreme, se aflau jucători pozitivi, după avea să se stabilească ulterior.

"Există două căi confirmate oficial prin care virusul ar fi putut ajunge în lotul lui Dinamo. Jucătorii noştri au fost în contact cu un arbitru pozitiv (George Găman) şi de-acolo s-a declanşat un lanţ al contaminărilor. O altă informaţie oficială este cea conform căreia virusul a pornit de la jucătorii contaminaţi ai Petrolului, care au jucat cu Viitorul, care apoi a avut meci cu Dinamo. În acelaşi meci la care am fost arbitraţi de Găman", au scris suporterii dinamovişti din PCH.

Deranjaţi de cele scrie, oficalii Viitorului au redat un comunicat prin care condamnă scenariul în care ei ar fi fost intermediari în această problemă, din moment ce toate testele de până acum au fost negative. În consecinţă, nu ar fi avut cum să împrăştie virusul jucătorii Viitorului, atâta timp cât nimeni nu este bolnav.

"În urma afirmaţiilor făcute de Asociaţia PCH (Peluza Cătălin Hîldan), în care se menţionează că una din cauzele care au dus la infectarea cu COVID-19 a celor 18 fotbalişti de la Dinamo Bucureşti ar putea avea legătură cu echipa noastră, suntem nevoiţi să facem următoarele precizări:

- Absolut toate testele efectuate de FC Viitorul Constanţa încă din data de 16 mai 2020 au fost NEGATIVE, atât pentru jucători cât şi pentru staff-ul tehnic şi administrativ. Cum nimeni de la FC Viitorul Constanţa nu a fost infectat, virusul nu putea fi transmis de un membru al clubului nostru.

- Ca urmare, vinovaţii trebuie căutaţi în cu totul altă parte", semnat de preşedintele clubului, Gheorghe Popescu.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare