Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ogăraru, sfat pentru Răzvan Marin după ce mijlocaşul a semnat cu Ajax: ”Va trebui să facă acest lucru”

Ogăraru, sfat pentru Răzvan Marin după ce mijlocaşul a semnat cu Ajax: ”Va trebui să facă acest lucru”

Fotbal

Comentarii

George Ogăraru, unul dintre jucătorii români extrem de apreciaţi pe când evolua la Ajax, îl sfătuieşte pe Răzvan Marin să nu schimbe nimic, pentru moment, în jocul său.

”Va trebui să fie el însuşi pentru că atunci când te alege Ajax te cunoaşte foarte bine şi nu cred că trebuie să fie altcineva să îşi schimbe stitlul de joc. Are un stil de joc pe care ei au crezut că îl caută şi că se potriveşte nevoilor din acest moment şi în momentul în care se plăteşte suma aceasta care nu e mică pentru transferuri la Ajax înseamnă că au evoluat foarte bine şi e cel mai bun în momentul de faţă.

Cred că se va impune. E un jucător complet, cu mentalitate potrivită şi ştii că mentalitatea de cele mai multe ori face diferenţa”, a spus George Ogăraru la Telekom Sport.

Clubul Ajax Amsterdam a anunţat, joi, că a ajuns la un acord cu Standard Liege şi Răzvan Marin pentru transferul românului la gruparea din Amsterdam.

Mijlocaşul a semnat un contract valabil din data de 1 iulie şi care va expira la 30 iunie 2024. Ajax îi va plăti clubului Standard Liege 12,5 milioane de euro pentru Marin.

Afla mai multe despre: ogararurazvan marin 

viewscnt
Articole similare