Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ole Gunnar Solskjaer OUT de la United. Două nume grele în discuţii cu „diavolii”

Ole Gunnar Solskjaer OUT de la United. Două nume grele în discuţii cu „diavolii”

Manchester United

Comentarii

Ole Gunnar Solsjkaer va termina sezonul la Manchester United, dar are şanse mici să mai rămână şi din vară pe Old Trafford, anunţă presa internaţională.

Englezii sunt convinşi că Oleg Gunnar Solskjaer şi-a terminat aventura la Manchester United ca antrenor. Norvegianul ar urma să termine acest sezon pe banca ”diavolilor”, dar din vară i-ar lăsa locul unui tehnician cu nume.

Mauricio Pochettino şi Max Allegri favoriţi să-l înlocuiască pe Oleg Gunnar Solskjaer la Manchester United

Presa din Marea Britanie scrie că Manchester United a contactat deja doi antrenori ”grei”, care ar urma să-l înlocuiască pe Solskjaer din vară.

Negocierile ar fi demarat cu amândoi, dar argentinianul pare favoritul conducerii şi al fanilor pentru a o prelua pe Manchester United de la Solskjaer.

Pochettino a fost demis de la Tottenham pe finalul anului trecut şi înlocuit cu Jose Mourinho. În altă ordine de idei, Max Allegri este liber de contract după despărţirea de Juventus Torino şi se spune că ar fi refuzat deja să o preia pe Arsenal înaintea lui Arteta, tocmai pentru a-şi ”aştepta rândul” pe banca ”diavolilor”.

Oleg Gunnar Solsjkaer a fost numit antrenor interimar în decembrie 2018 şi ulterior confirmat în funcţia de antrenor principal pe Old Trafford. Are până în prezent 64 de meciuri pe banca ”diavolilor” şi 32 de victorii, 18 partide fiind deja pierdute.

Afla mai multe despre: solskjaerpochettinoallegri 

viewscnt
Articole similare