Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Olivier Giroud e gata de o nouă provocare! 6 echipe se bat pe semnătura campionului mondial

Olivier Giroud e gata de o nouă provocare! 6 echipe se bat pe semnătura campionului mondial

Chelsea

Comentarii

Olivier Giroud are zilele numărate la Chelsea. Francezul este gata să plece de pe Stamford Bridge încă din iarnă.

Ajuns la 33 de ani, Olivier Giroud este gata de despărţirea de Chelsea. Campion mondial cu naţionala Franţei, vârful a fost trecut pe linie moartă de Frank Lampard, care l-a folosit în doar 7 meciuri în acest sezon. Tehnicianul lui Chelsea l-a transformat pe Tammy Abraham într-o adevărată bestie, iar englezul l-a scos definitiv pe Giroud din calculele lui Lampard. Mai mult, vârful francez nu mai este nici măcar prima opţiune ofensivă de pe bancă.

Giroud pleacă de la Chelsea. La ce formaţie poate ajunge

Aflat de trei sezoane pe Stamford Bridge, Olivier Giroud este gata de plecare. O poate face in iarnă, fiind decis să accepte una dintre ofertele primite în această perioadă.

Olyimpique Lyon este formaţia cea mai interesată de serviciile sale, dar mai nou, există informaţii că francezul ar fi intrat şi pe lista formaţiilor Borussia Dortmund sau Atletico Madrid. Giroud are şi o opţiune mai exotica, fiind dorit de David Beckham la Inter Miami, dar şi de o puternica formaţie din Super liga Chineză. Nu în ultimul rând, englezii anunţă că şi Mourinho l-ar vrea la Tottenham, drept primă opţiune pentru Harry Kane, atacantul numărul 1 al celor de la Spurs.

Giroud a mai jucat în Anglia la Arsenal, formaţie pentru care a marcat 105 goluri în 253 de meciuri. Pentru Chelsea, francezul a punctat de 19 ori în 70 de partide şi a impresionat sezonul trecut de Europa League.

Afla mai multe despre: olivier giroudchelsea 

viewscnt
Articole similare