Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii au fost vizitaţi de selecţionerul României în cantonamentul din Antalya: "Băluţă ar trebui să rămână la Craiova"

Oltenii au fost vizitaţi de selecţionerul României în cantonamentul din Antalya: "Băluţă ar trebui să rămână la Craiova"
Comentarii

Jucătorii Universităţii Craiova au avut parte de o surpriză la antrenamentul de azi din Antalya. Au fost vizitaţi de selecţionerul României, Cosmin Contra.

"E un băiat extraordinar. Şi când ne-am duelat la Craiova am vorbit preţ de 20 de minute şi l-am şi felicitat pentru munca pe care a depus-o. Un antrenor care a schimbat ceva în jocul Craiovei, se vede, iar asta e cel mai important.

Am fost pe noul Oblemenco. Dacă am avea asemenea stadioane peste tot, am avea o afluenţă mult mai mare de public. Lumea nu vine doar să vadă un meci de fotbal, trebuie să se simtă şi bine pe stadion.

Toată lumea are porţile deschise la naţională. Mitriţă trebuie să joace la fel de bine ca şi până acum şi vom vedea ce se va întâmpla. Craiova se bate la titlu şi e ok ca Băluţă să rămână, să-şi continue contractul" - a spus Cosmin Contra.

Afla mai multe despre: cosmin contradevis mangiaantalyaunviersitatea craiova 

viewscnt
Articole similare