Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii recunosc: "Ne-am văzut limitele. Gazonul nu a fost un alibi". Ce se întâmplă cu Răzvan Popa, omul care a comis penalty

Oltenii recunosc: "Ne-am văzut limitele. Gazonul nu a fost un alibi". Ce se întâmplă cu Răzvan Popa, omul care a comis penalty

Fotbal intern

Comentarii

Marcel Popescu, preşedinte U Craiova, consideră că echipa lui Mangia a jucat bine împotriva CFR-ului, dar, în acelaşi timp, şi-a arătat şi anumite limite.

„Ne-a lipsit şansa la faza lui Mitriţă. Nu ne-au fost cu nimic superiori. A fost un examen. Din acest meci am învăţat că nu trebuie să jucăm mai bine, ci să fim mai pragmatici. Răzvan Popa era afectat de acea imprudenţă. A fost o lipsă de concentrare şi de maturitate.

CFR a închis jocul în prima repriză. A avut o singură ocazie, dar nu se joacă pe ocazii, ci pe goluri. Gazonul nu a fost un alibi în această seară. Mă aşteptam să stea mai bine oricum, să nu se rupă. La antrenamente a fost ok, dar la alunecări. Mi-a fost teamă la accidentarea lui Mitriţă.

Nu mai contează acum. Important e că ne-am văzut limitele. Avem limite. Ce-i drept avem şi câţiva jucători accidentaţi.” - a spus Marcel Popescu, preşedinte U Craiova. 

Afla mai multe despre: craiovacfr clujmarcel popescu 

viewscnt
Articole similare