Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii s-au resemnat | Mangia: "Lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să ne gândim la câştigarea Cupei"

Oltenii s-au resemnat | Mangia: "Lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să ne gândim la câştigarea Cupei"
Comentarii

Tehnicianul Devis Mangia a declarat că pentru CS Universitatea Craiova lupta pentru titlu s-a încheiat după eşecul cu FCSB, scor 0-2, acum obiectivele fiind câştigarea Cupei României şi apărarea locului 3 în Liga I.

"Ei au marcat din două faze fixe, jocul s-a schimbat rapid, noi am pregătit alt fel de joc, ei au fost mai buni. Este normal că lupta pentru titlu s-a terminat, încercăm să gândim la câştigarea Cupei, noi trebuie să ne apărăm locul 3. Locurile 1 şi 2 nu sunt pentru noi. Nu am făcut neapărat un meci rău, ne-am creat ocazii, problema a fost la finalizare", a declarat Mangia.

Întrebat despre faptul că Alex Băluţă a fost nemulţumit că nu a fost titular, Mangia a răspuns: "Băluţă trebuie să joace şi să nu mai vorbească atât de mult".

FCSB a învins, luni, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-0 (1-0), pe CSU Craiova, în ultimul meci al etapei a IV-a a play-off-ului Ligii I. În urma acestui succes, FCSB se distanţează la două puncte în fruntea clasamentului, faţă de ocupanta locului secund, CFR Cluj, care a remizat, duminică, pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra Giurgiu.

Afla mai multe despre: craiovamangiasteauacampionatfcsb 

viewscnt
Articole similare