Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oltenii se întăresc pentru titlu! L-a vrut Becali, dar îl ia Rotaru! Craiova s-a înţeles cu un fotbalist dorit şi de FCSB

Oltenii se întăresc pentru titlu! L-a vrut Becali, dar îl ia Rotaru! Craiova s-a înţeles cu un fotbalist dorit şi de FCSB
Comentarii

Universitatea Craiova continuă să se întărească la mijlocul terenului. După ce l-a achiziţionat pe Qaka, de la Iaşi, oltenii sunt la un pas să aducă la echipă un alt mijlocaş important pentru fotbalul din Liga I.

Craiova a oficializat transferul lui Kamer Qaka, de la Poli Iaşi, iar acum se pregăteşte pentru un nou transfer important.

Dorit, în trecut, şi de Gigi Becali, la FCSB, Antoni Ivanov ar putea pleca de la Mediaş pentru a evolua în Bănie. Mihai Rotaru este încântat de posibilitatea ca bulgarul să vină la Craiova, iar Cârţu şi Papură şi-ar fi dat şi ei acordul pentru acest transfer.

În momentul în care Mihai Teja a venit la FCSB, antrenorul i-a transmis lui Becali că are nevoie de Fofana şi Ivanov, fotbalişti pe care îi ştia bine de la Mediaş. Teja îi vedea pe cei doi potriviţi pentru un joc de posesie, aşa cum cerea Becali. Numai că, după discuţiile cu finanţatorul roş-albaştrilor, niciunul dintre fotbalişti n-a mai ajuns la FCSB.

Acum, după jumătate de an, Ivanov e la un pas să meargă la Craiova şi va deveni adversarul FCSB-ului în lupta la titlu.

Afla mai multe despre: craiovaivanovfcsbbecali 

viewscnt
Articole similare