Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omrani şi încă un fotbalist al CFR-ului, "pachet" spre FCSB! ŞOC total: Becali, dublă lovitură

Omrani şi încă un fotbalist al CFR-ului, "pachet" spre FCSB! ŞOC total: Becali, dublă loviturăgalerie foto

FCSB

Comentarii

Gigi Becali e aproape să dea o dublă lovitură rivalei CFR Cluj în lupta pentru titlu şi să ia, gratis, doi jucători din Gruia. Billel Omrani (28 de ani) şi Mike Cestor (29 de ani), jucători care-şi termină contractele în Gruia în vară, sunt doriţi la FCSB.

Omrani şi încă un fotbalist al CFR-ului, "pachet" spre FCSB! ŞOC total: Becali, dublă lovitură

CFR Cluj ar putea rămâne, din vară, fără doi jucători importanţi, care sunt doriţi de FCSB. Gigi Becali e aproape să dea o dublă lovitură în "inima" rivalei CFR Cluj şi să-i transfere pe Billel Omrani şi Mike Cestor. Cei doi pot ajunge gratis la FCSB, pentru că ambii îşi termină contractele cu CFR Cluj în vară.

Gigi Becali a făcut deja o ofertă clară pentru Billel Omrani, căruia e gata să-i ofere un salariu mai mare decât al lui Florin Tănase. Cel mai bine plătit fotbalist din lot, căpitanul FCSB încasează 30.000 de euro pe lună, iar Billel Omrani ar putea încasa nu mai puţin de 45.000 de euro lunar, plus o primă de instalare consistentă.

Billel Omrani şi Mike Cestor sunt doriţi de Gigi Becali la FCSB, scrie site-ul spotmedia.ro, care anunţă că Gigi Becali pregăteşte o dublă lovitură pentru Dan Petrescu şi Nelu Varga. Cei doi jucători ar fi perfecţi în lotul antrenat de Toni Petrea, un atacant polivalent şi cu cifre bune şi un fundaş central de forţă.

În plus, CFR Cluj a adus deja înlocuitori pentru Mike Cestor, este vorba despre Kristian Dimitrov, un fundaş central bulgar, şi de Yuri Matias, fundaşul central al lui Gaz Metan.

În ceea ce-l priveşte pe Billel Omrani, CFR Cluj e sigură că-l poate opri pe atacantul francez din drumul spre FCSB, echipă care l-a mai dorit şi în trecut, când la fel se afla pe final de contract în Gruia. CFR Cluj nu e dispusă, însă, să-i satisfacă pretenţiile financiare lui Omrani.

Afla mai multe despre: gigi becalitransferlovituracfr clujomranimike cestor 

viewscnt
Articole similare