Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Omul din Liga 2 propus la FCSB: "E raritate! E inteligent, cuminte şi centrează admirabil!"

Omul din Liga 2 propus la FCSB: "E raritate! E inteligent, cuminte şi centrează admirabil!"

Cupa României

Comentarii

Cupa României, sferturi: Hermannstadt - FCSB, de la 18:30, în direct pe Telekom Sport 1.

Sibienii speră să dea o dublă lovitură în partida cu elevii lui Nicolae Dică: să-i elimine din Cupă şi să îl convingă pe patronul Gigi Becali să cumpere măcar un jucător.

Fundaşul Claudiu Pamfile e omul propus de preşedintele lui Hermannstadt, Teodor Birţ. În vârstă de 21 de ani, Pamfile joacă pe postul de fundaş stânga, iar Birţ spune că fotbalistul are toate calităţile necesare pentru a juca la cel mai înalt nivel.

"Claudiu Pamfile e un fundaş stângă de 21 de ani, titular incontestabil acum la Hermannstadt. L-am adus de la Braşov, a crescut enorm şi sunt convins că va creşte şi va deveni un nume foarte interesant pentru fotbalul romanesc, mai ales că stângacii sunt o raritate. Are şi o tehnică bună, centrează admirabil, e inteligent şi cuminte. Va fi compatibil şi la Liga 1 pentru regula U21, dacă reuşim să obţinem promovarea [...]



N-avem nimic de pierdut. Dacă ne elimină Steaua, ar fi ceva firesc. Invers, ar însemna deranj pentru ei. Presiunea e pe stelişti, aşa că va trebui să speculăm la maximum această şansă de a ajunge în semifinalele Cupei trecând de FCSB! Şi poate vede Gigi Becali aici vreo doi jucatori buni si ni-i cumpara, ca vad ca a cules ce e mai «răsărit» în toata Romania!
", a declarat Teodor Birţ pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: sibiufcsbhermannstadtclaudiu pamfile 

viewscnt
Articole similare