Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opinie Radu Oprişan: Surpriza de la FC Voluntari

Opinie Radu Oprişan: Surpriza de la FC Voluntari

Editoriale

Comentarii

Florin Pandele şi-a anunţat candidatura la prezidentiale. Pandele, primarul din Voluntari şi cretorul clubului ilfovean. Priviţi strigătul lui Marica, cel care cere disperat ajutorul autorităţilor locale să salveze Farul de la colaps. E vorba de Constanţa care l-a expectorat pe Hagi la kilometri distanţă, în Ovidiu şi ocroteşte cu atenţie ruinarea legendarului stadion.

Voluntariul nu a avut un Hagi, dar a construit un stadion. Soţia lui Pandele a mai creat un club, CSM, astfel încât pot spera că sportul prinde să aiba speranţe. Ce face Andone dacă iese Pandele preşedinte? El a avut un schimb istoric de priviri din deget cu Ceauşescu, iar Andone e foarte expresiv când e nervos.
 
Andone l-a adus pe Bergodi la Voluntari, cu girul lui Pandele, acel Bergodi pe care-l vor acum toţi cei care habar nu aveau că mai exista mai devreme de noiembrie anul trecut.

Ca realizări în sport, Pandele a facut sala "Gabriela Szabo" şi Academia de fotbal Mircea Radulescu, cea care a absorbit de pe stradă peste 650 de copii şi i-a trimis să se joace organizat şi profesionist. Ca perspective pentru sport, demersul politic pare optimist.
 
În rest, Pandele are apucături ciudate pentru vremurile noastre: valorile familiei într-o vreme în care e trendy să te botoxezi şi să divorţezi. Pe vremuri făcea senzaţie o vorbă lansată de un pitoresc maseur de la Dinamo: "Eşti cu Gică Pantelie/ Cu mustaţă şi chelie". Azi e la moda cu mustata şi carie, care te mai şi lasă pentru "brutarie".
 
Având în vedere că un alt candidat va fi Miron Cozma, patronul metaforic al Jiului Petrosani, lumea sportului are motive să fie racordata la evenimente.
 
articol scris de Radu Oprişan

Afla mai multe despre: voluntari 

viewscnt
Articole similare