Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Opriţa ştie de ce Voluntari nu a plecat cu un punct din „Ştefan cel Mare”: „Ocazie ca a lui Bălan nu o să mai vedem în acest campionat”

Opriţa ştie de ce Voluntari nu a plecat cu un punct din „Ştefan cel Mare”: „Ocazie ca a lui Bălan nu o să mai vedem în acest campionat”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa FC Voluntari, într-un meci din prima etapă a Ligii I, în care oaspeţii au condus cu 1-0.

„Am fost aproape de a pleca de aici cu un punct. Sunt dezamăgit. Am deschis scorul, dar n-am ţinut mai mult de rezultat. Am încercat să introduc un jucător de viteză, pe Deac, ca să-i surprindem pe contraatac. Din păcate ne-au egalat repede. Acea ocazie a lui Bălan nu ştiu dacă o să mai fie în acest campionat.
 
Îmi felicit jucătorii pentru atitudine. Sunt mulţi jucători care au venit pe parcurs. Mai aveam încă trei jucători care ar fi putut apărea pe teren azi, dar n-au fost legitimaţi, astfel că a trebuit să improvizez. Am avut neşansă în această seară.
 
E normal să fie presiune la fotbal. Mi-am ales această meserie şi îmi asum sacrificiile. Am avut egalarea în mână azi. Trebuie să ne mai punem la punct cu pregătirea fizică. Eu trebuie să-mi fac meseria. S-a mai întâmplat să se schimbe antrenorul după o etapă? Eu vreau doar să fac strategia de joc şi atât. Aici sunt condiţii extraordinare” - a spus Daniel Opriţa la Telekom Sport

Afla mai multe despre: daniel opritadinamovoluntariliga 1 

viewscnt
Articole similare