Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oratorul Flavius Stoican: "Vrem să schimbăm viitorul. Toată lumea vede asta". A anunţat ce fotbalişti importanţi a pierdut Dinamo înainte de următorul meci

Oratorul Flavius Stoican: "Vrem să schimbăm viitorul. Toată lumea vede asta". A anunţat ce fotbalişti importanţi a pierdut Dinamo înainte de următorul meci
Comentarii

Antrenorul Flavius Stoican este convins în continuare că poate salva echipa de la retrogradare. El a oferit ultimele informaţii din jurul lui Dinamo.

Flavius Stoican, un nou discurs în stilul caracteristic. Ce absenţe are Dinamo pentru următorul meci

Dinamo va evolua, joi, de la ora 19.55, pe teren propriu, cu CSU Universitatea Craiova, în etapa a XXV-a a Ligii I. Alb-roşii sunt pe penultimul loc în Liga 1, cu 12 puncte, şi au nevoie de puncte pentru a se apropia de U Craiova 1948, care ocupă locul de baraj cu 23 de puncte. 

Înaintea meciului, antrenorul a anunţat că are parte de probleme de lot, dar şi de reveniri în echipă. 

"Dacă vom reuşi să câştigăm cu CSU Craiova, va fi o surpriză pentru toată lumea. Încercăm să facem acest lucru, chiar dacă starea de spirit nu este la cotele pe care eu mi le doresc, important este să nu cedăm. Întâlnim o echipă bună, care se bate la primele locuri, dar nu trebuie să dezarmăm.

Avem probleme şi în alcătuirea echipei. Ieri am venit de la Botoşani, astăzi avem ceva probleme. Sunt suspendaţi Patriche şi Ivanovschi, îmi puneam mari speranţe în Azankpo, dar din discuţiile cu doctorul este incert, Tomozei este accidentat, mă bucur că revin Răuţă şi Matei, gândul meu este la cum vom alinia un 11 aşa cum ne dorim să facem faţă celor de la Craiova. Plus o problemă a lui Gabi Torje (n.r. - decesul tatălui său) şi vreau să-i spun condoleanţe familiei lui şi să aibă grijă de mama lui, că are nevoie. 

Vrem să câştigăm toate meciurile, pentru că diferenţa de valoare dintre echipe nu este atât de mare. Diferenţele sunt făcut de momentele delicate din timpul meciurilor, de deciziile din acea fracţiune de secundă, dacă marcăm sau dacă greşim şi marchează adversarul. Nu mi-am făcut un calcul privind punctajul (n.r. - până la finalul sezonului regulat), dar vrem să scoatem puncte, începând cu cei de la CSU Craiova, chiar dacă va fi o surpriză dacă noi vom reuşi lucrul acesta. 

Vrem să schimbăm şi viitorul, pentru că toată lumea vede viitorul spre retrogradare, iar noi, eu, Radu, jucătorii, trebuie să schimbăm această realitate. Cred că vom reuşi pentru că văd dorinţa jucătorilor de a încerca, nu îi văd indolenţi, superficiali, sunt anumite faze din timpul meciului când lasă impresia asta, dar eu trebuie să le corectez. Vrem să schimbăm opinia oamenilor prin rezultate. Este cea mai grea provocare din cariera mea. Dacă era o situaţie confortabilă şi era bine, sigur eu nu eram aici, poate nici Radu. 

Nu am luat în calcul retrogradarea, ne gândim doar la salvarea de la retrogradare şi chiar credem când spunem lucrurile astea. Nu ne-am gândit atât de departe. (n.r. - dacă este deranjat de criticile lui Cornel Dinu) Păi dacă astea este realitatea? Oamenii nu mai cred. Ce să spun? Nu e adevărat? Este perfect adevărat, omul nu mai crede şi nu numai mister Dinu. Dar nu trebuie să cedăm, indiferent de critici", a spus Stoican. 

Afla mai multe despre: flavius stoicanflavius stoican dinamo 

viewscnt
Articole similare