Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul a dat lovitura! Vestea momentului, după strigătul disperat al lui Dorinel Munteanu

Oţelul a dat lovitura! Vestea momentului, după strigătul disperat al lui Dorinel Munteanu

Superliga

Comentarii

Oţelul Galaţi a primit o veste exclentă. În conturile grupării de la Malul Dunării va intra o sumă importantă de bani, după ultima şedinţă a Consiliului Local Galaţi.

Gură mare de oxigen pentru bugetul Oţelului! Primarul Galaţiului a făcut anunţul aşteptat de Dorinel Munteanu

Încă din startul sezonului, antrenorul Oţelului  s-a plâns în repetate rânduri de problemele financiare de la club şi a acuzat în mod indirect sponsorii clubului, printre care şi Primăria Galaţi, de lipsă implicare financiară la club.

Ionuţ Pucheanu, edilul municipiului Galaţi, a anunţat că în conturile fostei campioane vor intra 2.600.000 de lei (aproximativ 520.000 de euro). Nu doar Oţelul, ci şi cluburile de futsal, şah, fotbal feminin şi bowling au beneficiat de finaţare din partea din partea Consilului Local.

”3,6 milioane de lei vor ajunge la şase cluburi sportive, iar cele mai mari fonduri sunt destinate echipei fanion a oraşului, Oţelul. În urmă cu puţin timp, s-a aprobat alocarea banilor în şedinţa Consiliului Local.

Galaţiul trăieşte şi prin sport şi spun cu mândrie că avem echipe puternice, care duc numele oraşului nostru în plan naţional şi internaţional. Sportul produce emoţii, bucurie şi spectacol, iar sportivii noştri sunt un exemplu pentru tinerele generaţii care, înainte de toate, trebuie să crească sănătos. 

Iată cluburile sportive care beneficiază de suportul nostru: Asociaţia Clubul Sportiv Suporter Club Oţelul Galaţi – 2.600.000 lei; Club Sportiv Universitatea Galaţi – 50.000 de lei; Asociaţia Club Sportiv United Galaţi - 730.000 de lei; Asociaţia Club Sportiv Smart Galaţi – 20.000 de lei; Asociaţia Fotbal Club Universitatea Galaţi – 100.000 de lei; Asociaţia Clubul Sportiv Pol Gal Danub Galaţi – 100.000 de lei”, a anunţat primarul Ionuţ Pucheanu pe contul oficial de Facebook.

Oţelul, nevoită să efectueze cantonamentul de iarnă în România, din cauza probelemelor financiare

”Am fost pe lista celor care trebuia să mergem în Turcia, pentru două jocuri amicale, dar nu am avut bani. Ar fi fost foarte scump, peste 60.000 de euro, şi nu am avut bani.

Am promisiunea de la partenerii noştri oficiali că între 15 şi 20 ianuarie ne vor plăti restanţele financiare şi echipa va fi la zi cu banii. Nu sunt mari restanţe financiare, pe 15 se fac două luni de când n-am primit banii, dar am înţeles că fac tot posibilul să ajungem ca la începutul primului meci să fim la zi cu banii”, spunea Dorinel Munteanu la începutul lunii ianuarie.

Oţelul este pe locul 11 în Superligă, cu 31 de puncte după 28 de meciuri, fără succes în ultimele trei jocuri. Gălăţenii îşi pot lua revanşa în faţa suporterilor pe 2 martie, de la 17:00, în meciul cu Hermannstadt.

Partida va fi transmisă, în direct pe Orange Sport 1.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuoţelul galaţiionuţ pucheanu 

viewscnt
Articole similare