Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul, aproape de o mare lovitură. Ofertă de la un club din cupele europene pentru revelaţia lui Dorinel | EXCLUSIV

Oţelul, aproape de o mare lovitură. Ofertă de la un club din cupele europene pentru revelaţia lui Dorinel | EXCLUSIV

Oțelul Galați

Comentarii

Alexandru Pop (23 de ani), atacantul achiziţionat de Oţelul, în această vară, de la Unirea Dej, este printre remarcaţii startului de campionat.

Oţelul a primit o ”ofertă clară” pentru revelaţia sezonului | EXCLUSIV

Alex Pop a marcat de 9 ori de la startul sezonului pentru nou-promovata Oţelul şi a intrat, astfel, pe radarul unor echipe din străinătate! Fotbalistul a dezvăluit, în exclusivitate pentru Orange Sport, că a primit ofertă clară din partea formaţiei Hapoel Beer Sheva din Israel şi că, de asemenea, şi alte echipe importante, atât din Europa, cât şi din afară l-au contactat. 

  • Hapoel Beer Sheva a evoluat în actulaul sezon în Conference League, unde a ajuns până în turul trei preliminar al competiţiei

În ciuda ofertelor primite, Pop a preferat să îşi prelungească contractul cu Oţelul până în 2025. 

  •  A punctat de 9 ori şi a dat o pasă în 20 de apariţii în campionat şi Cupa României

”Din Superligă n-am auzit să fie vreun interes clar de la vreo echipă. Din străinătate însă, au existat mai multe discuţii. A fost o ofertă clară din partea celor de la Hapoel Beer Sheva, din Israel şi din ce am înţeles încă câteva discuţii şi din partea altor cluburi, atât din Europa, cât şi din afara continentului.

Vom vedea ce va fi. Dacă va veni oferta concretă şi cluburile se vor înţelege, şi bineînţeles, toată lumea va avea de câştigat în urma acestui transfer, nu voi spune nu ideii de a face pasul spre un nivel mai ridicat.

Deocamdată sunt jucătorul Oţelului şi vreau să-mi fac treaba cât mai bine aici şi să fiu sănătos, în primul rând”, a declarat Alexandru Pop pentru Orange Sport. 

  • Un milion de euro este cota lui Pop conform site-ului de specilitate Tranfermarkt.com. Cota lui a fost într-o creştere de 100% faţă de luna septembrie, când era cotat la 500.000 de euro

Moldovenii au intrat în noul an pe locul 11 în campionat, cu 26 de puncte obţinute după 21 de etape desfăşurate din sezonul regulat. În consecinţă, Oţelul Galaţi a înregistrat cinci victorii, 11 rezultate de egalitate şi cinci înfrângeri.

Lotul celor de la Oţelul Galaţi pentru cantonamentul de iarnă

  • Portari: Cosmin Dur-Bozoancă, Relu Stoian, Gabriel Ursu
  • Fundaşi: Mihai Adăscăliţei, Jonathan Cisse, Ştefan Farcaş (revenit după împrumutul la Unirea Braniştea), Costin Ghiocel, Dragan Lovric, Iustin Neacşu, Andrei Rus, Joao Serrao, Miguel Silva, Francois Yabre, Milen Zhelev
  • Mijlocaşi: Ştefan Bodişteanu, Denis Bordun, Juri Cisotti, Vasile Jardan, Frederic Maciel, Răzvan Tănasă, Samuel Teles, Diego Zivulic
  • Atacanţi: George Cîrjan, Kehinde Fatai, Alexandru Pop

Din lotul Oţelului nu face parte experimentatul mijlocaş Ionuţ Neagu (34 de ani), care este accidentat.

Afla mai multe despre: oţelul galaţialex pophapoel beer shev 

viewscnt
Articole similare