Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Oţelul Galaţi - FCSB | Un derby atipic în Cupa României Betano. Ce pariem

Oţelul Galaţi - FCSB | Un derby atipic în Cupa României Betano. Ce pariem

Cupa României

Comentarii

Adversare în meciul de marţi, Oţelul şi FCSB sunt singurele echipe cu maximum de puncte în grupa C din Cupa României Betano. Ambele au câştigat în prima etapă şi sunt deasupra lui Dinamo sau FCU Craiova.

Cupa experimentelor

După două remize la rând în Superligă (0-0 cu Voluntari şi 2-2 cu Petrolul), Charalambous va încerca să vadă la lucru şi alţi jucători în Cupa României Betano. Vlad va reveni între buturi şi va bifa al doilea său meci oficial după aproape un an. Primul a fost tot în Cupă, cu FC Bihor, când FCSB s-a impus cu 2 la 0. Puştiul Gogescu va juca alături de Haruţ în centrul apărării. Radaslavescu va primi o şansă de care trebuie să profite, altfel şi-ar putea face bagajele la iarnă. Criticat dur după remiza de la Ploieşti, Ganea va fi trimis din nou în teren pentru a-i menaja pe Tavi Popescu şi Rotariu înaintea derby-ul de duminică împotriva Rapidului. Dorinel Munteanu este hotărât să îşi ia revanşa după înfrângerea din campionat (Oţelul - FCSB 0-2) şi va miza încă din start pe aproape toţi oamenii de bază. Alexandru Pop (5 goluri în Superligă) va juca din primul minut. Doar portarul Stoian îi va lua locul titularului Dur-Bozoancă. Dacă ne gândim că nu este un meci decisiv, FCSB se gândeşte mai mult la derby-ul cu Rapid, iar Oţelul pierde foarte greu acasă, avem argumente pentru a încerca pronosticul 1X (cotă 1.85 la Betano).

Golgheterul din Buenos Aires

Alexandru Pop este cel mai bun transfer făcut de Oţelul în această vară. Adus din Liga a doua, de la Unirea Dej, atacantul de 23 de ani, născut la Buenos Aires, a marcat de cinci ori în acest sezon. Aflat în cea mai bună formă a carierei, Pop speră să înscrie primul său gol din carieră contra FCSB-ului. 4.50 este cota la Betano pentru un gol al lui Pop. Anunţat titular, Miculescu are o cotă mai mică pentru a înscrie la Galaţi. (4.35 la Betano)

Echipe probabile:

  • Oţelul: Stoian - Zhelev, Lovric, Cisse, Ghiocel - Zivulic, Zardan, Teles - Bodişteanu, Pop, Maciel
  • FCSB: Vlad - Creţu, Gogescu, Haruţ, Panţîru - Ov. Popescu, Radaslavescu, Lixandru - Băluţă, Miculescu, Ganea

Afla mai multe despre: otelul fcsbotelul fcsb cupa romanieicupa romaniei rezultate 

viewscnt
Articole similare