Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Dembele semnează pe cinci ani! Contractul căruia i-a spus "da". Unde va juca până în 2026

Ousmane Dembele semnează pe cinci ani! Contractul căruia i-a spus "da". Unde va juca până în 2026

FC Barcelona

Comentarii

Ousmane Dembele (24 de ani) va semna prelungirea contractului cu Barcelona pe următorii cinci ani. După mai multe luni de negocieri, fotbalistul a pus piciorul în prag şi va semna noua înţelegere propusă de club, în ciuda faptului că agenţii săi îşi doreau o schimbare.

Ousmane Dembele, contract nou pe cinci ani cu Barcelona!

Xavi şi-a dorit foarte mult ca Ousmane Dembele să rămână la FC Barcelona, iar fotbalistul a ales cu inima şi va semna un nou contract cu clubul catalan. La a treia propunere oferită de către şefi, Ousmane Dembele s-a hotărât să spună "da", în ciuda faptului că agenţii săi îşi doreau să schimbe campionatul şi să plece liber.

Newcastle l-a contactat pe Ousmane Dembele acum câteva săptămâni, cu o ofertă financiară mult mai bună, însă francezul a ales să rămână pe Camp Nou pentru încă cinci ani. Sport scrie despre decizia lui Ousmane Dembele, care urmează să semneze noul contract, iar anunţul oficial urmează să fie făcut săptămâna viitoare.

Dembele primise ultimatum din partea şefilor Barcelonei să răspundă la propunerea de contract nou până de Crăciun. În noua înţelegere, Ousmane Dembele va avea un salariu mai mic.

Xavi, convins că Ousmane Dembele poate deveni cel mai bun din lume

“Pentru mine, Dembele poate fi cel mai bun jucător din lume, pe poziţia lui. Nu am nicio îndoială că poate face diferenţa la Barcelona. Este un star mondial. Trebuie să-l ajutăm. Prelungirea contractului său este o prioritate pentru mine, trebuie să continue la Barcelona. Întotdeauna apar accidentări în fotbal. Dar problema este că au fost prea multe pentru el. Trebuie să se antreneze bine şi să prevină accidentările prin munca pe care o depune la sala de forţă. Trebuie să facem totul pentru ca jucătorul să fie bine, să nu se mai accidenteze”, a spus Xavi, citat de Marca.

Afla mai multe despre: ousmane dembelecontractbarcelona 

viewscnt
Articole similare