Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ousmane Viera, despre faza în care l-a faultat pe Coman în careu: ”A fost contact, dar a căzut prea uşor!” De ce a pierdut cu FCSB

Ousmane Viera, despre faza în care l-a faultat pe Coman în careu: ”A fost contact, dar a căzut prea uşor!” De ce a pierdut cu FCSB

Superliga

Comentarii

Ousmane Viera a recunoscut că l-a atins pe Florinel Coman în careu, dar spune că s-a acordat penalty mult prea uşor. FCSB s-a impus cu 2-0 în faţa lui Sepsi şi scorul a fost deschis de Gnohere, după o lovitură de la 11 metri.

Sepsi a pierdut cu 2-0 în faţa FCSB-ului şi rămâne fără victorie în play-off-ul Ligii 1. Ousmane Viera spune că erorile făcute de el şi colegii săi au făcut diferenţa:

”Am jucat prima repriză foarte bine. În repriza a doua au făcut o foarte bună schimbare şi ne-au surprins puţin. Am făcut şi greşeli mari. Cu o echipă aşa mare nu trebuie să facem greşeli.

(Despre penalty) A fost contact. Dar a fost unul uşor, cred că a căzut prea uşor. Bine, a fost contact. Şi după am primit şi al doilea gol şi nu am reuşit să ne mai ridicăm. Am avut şi ocazii şi nu am putut să dăm gol. Steaua a fost mult mai bună în repriza a doua. Noi avem lotul prea subţire şi mulţi jucători accidentaţi. Şi se vede. Nu putem să schimbăm mult. Echipe ca Steaua, CFR sau Craiova au mulţi jucători şi multă experienţă. Acum avem Astra şi CFR acasă, încercăm să scoatem ceva.

(Aţi început prea târziu să atacaţi în această seară?) Nu, nu. În prima repriză am început foarte bine meciul, am avut şi ocazii, dar nu am putut să dăm gol. Ei au ajuns în careu în repriza a doua şi am făcut un penalti. Cred că meritam mult mai mult astăzi”
, a declarat Ousmane Viera pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ousmane vierasepsi 

viewscnt
Articole similare