Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la Farul. Primul fotbalist dat afară de Hagi după startul ratat de sezon. "Regele" a început deja curăţenia: "Nu mi-a plăcut"

OUT de la Farul. Primul fotbalist dat afară de Hagi după startul ratat de sezon. "Regele" a început deja curăţenia: "Nu mi-a plăcut"galerie foto

Farul Constanța

Comentarii

Farul Constanţa a avut parte de un start ezitant de sezon, iar Gheorghe Hagi a luat deja primele măsuri în privinţa lotului de jucători.

Campioana României a părăsit prematur preliminariile Champions League, după ce a fost eliminată încă din primul tur de Sheriff Tiraspol. În plus, Farul a pierdut şi un prim trofeu al sezonului. Constănţenii au cedat la limită, scor 0-1, în faţa lui Sepsi, în Supercupa României.

Deşi startul din noul sezon al Superligii este unul foarte bun, cu maximum de puncte după primele două etape, Gheorghe Hagi nu este mulţumit de evoluţiile jucătorilor săi. Astfel, "Regele" a anunţat încă de sâmbătă, după victoria la scor cu FC Voluntari, 4-1, că urmează ca Farul să se despartă de mai mulţi jucători în săptămânile următoare.

"Nu mi-a plăcut deloc ce am văzut. Fotbalul are două faze, nu doar joc ofensiv. Trebuie să reglăm lucrurile, altfel o să avem probleme şi mai mari. Am avut noroc cu bara şi cu un portar de nota 10.

Cine o să arate că e bun, o să joace, cine nu, o să plece. Până în septembrie o să selectăm" , a declarat Gheorghe Hagi.

Iar primul fotbalist la care renunţă managerul Farului este Kevin Doukoure. Conform playsport.ro, mijlocaşului central în vârstă de 24 de ani i s-a propus rezilierea contractului.

Venit liber de contract, în vara anului trecut, după despărţirea de echipa din Slovenia, Tabor Sezana, fotbalistul ivorian a început ca titular la Farul, însă, în cele din urmă, şi-a pierdut locul în echipa lui Gheorghe Hagi. Acum, "Regele" nu mai are nevoie de serviciile mijlocaşului şi a decis să îi rezilieze acestuia contractul.

  • 450 de mii de euro valorează Doukoure, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Afla mai multe despre: farulhagichampions leaguesuperliga 

viewscnt
Articole similare