Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

OUT de la FCSB. Primul fotbalist de care Gigi Becali nu mai are nevoie

OUT de la FCSB. Primul fotbalist de care Gigi Becali nu mai are nevoie

FCSB

Comentarii

FCSB a ratat câştigarea titlului în sezonul recent încheiat, iar Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să investească masiv în transferuri.

A început ”revoluţia” la FCSB în vederea noului sezon. Valentin Gheorghe ar putea fi primul jucător care ar putea să plece de la FCSB în vara anului 2023. Fotbalistul a revenit la FCSB după un singur an în care a fost împrumutat în prima ligă turcă. Mijlocaşul mai este legat contractual de formaţia roş-albastră până în vara anului 2026.

OUT de la FCSB. Primul fotbalist de care Gigi Becali nu mai are nevoie 

În vârstă de 26 de ani nu a convins în SuperLig, primul eşalon fotbalistic din Turcia, iar cei de acolo nu au achitat clauza de reziliere în valoare de 600.000 de euro stabilită în înţelegerea cu Gigi Becali.

Revenit la FCSB, fotbalistul pare că are zilele numărate. MM Stoica a lăsat de înţeles că ”nu ar avea loc”, postul pe care evoluează Vali Gheorghe fiind unul ”foarte bine acoperit” la roş-albaştrii. 

”Vali Gheorghe va rămâne la noi, dacă nu va avea o ofertă foarte bună. El în sezonul 2021/2022 ne-a ajutat foarte mult. Vali Gheorghe poate să joace un post pe care noi îl avem acoperit foarte bine.

Chiar două. Poate va pleca vreun jucător, nu se ştie niciodată. Vali e un jucător bun. Pleacă, dacă are unde. Avem contract cu el încă doi ani”, a declarat MM Stoica la Orange Sport. 

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Valentin Gheorghe, conform site-ului de specialitate Transfermarkt.com
  • 29 de meciuri, 7 goluri şi 3 pase decisive a adunat Valentin Gheorghe la FCSB

În singurul sezon petrecut la FCSB, mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a avut cifre bune şi reuşise în mai multe rânduri să schimbe soarta jocurilor intrând de pe banca de rezerve. În toate competiţiile, Gheorghe a adunat 29 de meciuri pentru roş-albaştri, în care a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive.

De ce a plecat Vali de la FCSB

”Am plecat pentru că mi-am dorit să joc mai mult. Îmi doresc întotdeauna să progresez, să fiu pe un drum ascendent. Din dorinţa de juca mai mult. Dădeam goluri, aveam meciuri bune, dar nu prindeam minute şi m-am gândit că pentru cariera mea era mai bine să îmi găsesc undeva ca să pot să joc mai bun.

(n.r. Sincer... crezi că nu ai primit şanse acolo? Că mai ai de demonstrat?) Nu ştiu... Eu am jucat cât mi-a cerut antrenorul şi cei de acolo. Consider că mi-am făcut treaba destul de bine când am fost introdus în teren. Acum, nu ştiu, nu pot eu să dau un verdict...”, a declarat Valentin Gheorghe pentru Orange Sport. 

Valentin Gheorghe: „O experienţă cam neplăcută la Umraniyespor”

Valentin Gheorghe regretă mutarea în Turcia şi explica de ce:

„Consider că începutul greu de sezon şi-a spus cuvântul. Am avut meciuri cu cele mai bune echipe de aici, iar acest aspect a adus la parcursul nostru rău. Echipa şi-a pierdut încrederea şi moralul. 

Nu aş mai accepta să mai plec împrumut. M-am convins că sunt foarte multe dezavantaje când nu eşti jucătorul clubului, pentru că ei preferă să le acorde mai multe minute jucătorilor care aparţin de club, cum s-a întâmplat şi în cazul meu. A fost o experienţă cam neplăcută, sincer. 

A fost prima echipa în străinătate şi s-a văzut, m-am lovit şi de un şoc cultural şi a durat ceva până m-am acomodat. Dar pot spune că am învăţat din această experienţă şi pe viitor o să acord mai multă atenţie echipelor care mă ofertează. 

Prima dificultate am întâmpinat-o în comunicarea cu clubul, având în vedere că aceştia nu prea vorbesc limba engleză. A două dificultate a fost cu viza şi rezolvarea actelor”.

MM Stoica, scos din sărite de Edi Iordănescu: ”Hai, că mă şi enervezi acum. Stau prost cu nervii” | EXCLUSIV

Afla mai multe despre: valentin gheorghefcsbgigi becaliliga 1 

viewscnt
Articole similare