Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă, înainte de Hermannstadt - Dinamo: ”Când pierzi multe meciuri, vorbeşti în gol, iar ei nu te mai ascultă”

Ovidiu Burcă, înainte de Hermannstadt - Dinamo: ”Când pierzi multe meciuri, vorbeşti în gol, iar ei nu te mai ascultă”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul celor de la Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefaţat meciul cu FC Hermannstadt, precizând ce aşteptări are de la echipa sa.

S-a terminat pauza cauzată de meciurile echipelor naţionale, iar Dinamo revine în Superliga României cu o deplasare la Sibiu, contra celor de la FC Hermannstadt.

Meciul se dispută sâmbătă, 21 octombrie, de la ora 17:00, şi contează pentru etapa a 13-a. Acesta va fi transmis pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

”Când pierzi multe meciuri, vorbeşti în gol, iar ei nu te mai ascultă”

În cadrul conferinţei de presă premergătoare partidei cu Hermannstadt, Ovidiu Burcă a precizat că doreşte ca echipa lui să repete jocul prestat în meciul cu CFR Cluj (1-1).

”Hermannstadt are un antrenor (n.r. Marius Măldărăşanu) care e deja de mult timp la echipă, se vede mâna lui. Au un joc consistent, drept dovadă că în ultimele meciuri au făcut partide bune împotriva unor adversari de calibru. 

Ne dorim să confirmăm ce am realizat cu CFR. După o lungă perioadă de timp, echipa şi-a ridicat nivelul, suntem într-un progres. 

Am făcut un meci foarte solid. Ne dorim să nu încurcăm pe nimeni, ci să devenim protagonişti. Atmosfera este bună. Aveam nevoie de un moment în care se credem unii în alţii.

Când pierzi multe meciuri, ca antrenor, vorbeşti în gol, iar ei nu te mai ascultă. Încrederea se pierde şi se câştigă foarte uşor. Am încercat să păstrăm moralul ridicat. Locul în clasament nu reflectă valoarea jucătorilor.

Am avut un joc pe care l-am controlat în prima repriză cu CFR. Am identificat ce s-a întâmplat şi poate reuşim să facem două reprize asemănătoare!”, a declarat Ovidiu Burcă, înainte de meci.

În clasament, Dinamo este penultima în Superliga României, cu doar nouă puncte acumulate în 12 etape disputate.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcasuperliga 

viewscnt
Articole similare