Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB - Rapid. Echipa lui Gigi Becali mizează pe o Arena Naţională arhiplină

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB - Rapid. Echipa lui Gigi Becali mizează pe o Arena Naţională arhiplină

FCSB

Comentarii

FCSB a pus în vânzare bilelte pentru derby-ul cu Rapid, ce este programat să se joace pe Arena Naţională, în Superligă.

Derby-ul dintre FCSB şi Rapid se dispută duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a a Superligii, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

FCSB a pus în vânzare biletele pentru derby-ul cu Rapid

Iar clubul roş-albastru a pus deja în vânzare biletele online pentru duelul ce va avea loc pe cel mai mare stadion din ţară, Arena Naţională.

Astfel, cele mai ieftine tichete costă de 30 de lei, la peluză. Biletele în format fizic vor putea fi achiziţionate în weekend-ul de 4-5 noiembrie, de la casele de la Arena Naţională.

”FCSB anunţă că biletele pentru partida cu FC Rapid 1923, contând pentru etapa a 15-a a Superligii (5 noiembrie – 20:30) şi care se va disputa pe Arena Naţională, sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.

Preţurile biletelor sunt următoarele:

  • PELUZA – 30 LEI
  • TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
  • TRIBUNA 2 – INEL 1- 50 LEI
  • VIP 3 – 100 LEI
  • VIP 2 – 150 LEI
  • VIP 1 – 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi următorul:

SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)

DUMINICĂ – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor şi persoanelor cu dizabilităţi pe Arena Naţională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiţia să fie însoţiţi de un adult. În situaţia în care un adult este însoţit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziţioneze un al doilea bilet.

2. Persoanele cu dizabilităţi sau însoţitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilităţi şi actul doveditor al dizabilităţii respective, precum şi copie după C.I. a însoţitorului.

Atenţie! Persoanele cu dizabilităţi sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă aşteptăm alături de noi!”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

În clasament, FCSB se află pe locul 1, cu 29 de puncte, în timp ce Rapid ocupă locul 3, cu 22 de puncte.

Afla mai multe despre: fcsbarena nationalafcsb rapid 

viewscnt
Articole similare