Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Burcă pune punctul pe ”i”: ”Demisia mea? Am spus de la bun început că nu va fi uşor”

Ovidiu Burcă pune punctul pe ”i”: ”Demisia mea? Am spus de la bun început că nu va fi uşor”

Dinamo București

Comentarii

Antrenorul echipei Dinamo, Ovidiu Burcă (43 de ani), a prefaţat duelul cu Oţelul Galaţi, iar o parte importantă din conferinţa de presă susţinută de acesta a avut ca subiect o posibilă plecarea a sa de la formaţia bucureşteană.

Dinamo şi Oţelul se vor întâlni vineri, 29 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 11-a din Superliga României.

Dacă gălăţenii au reuşit runda trecută prima victorie stagională (2-0 la FCU Craiova), ”câinii” au ajuns la trei eşecuri la rând în campionat.

Ocupă penultimul loc, cu doar opt puncte acumulate în 10 etape, iar Ovidiu Burcă este pregătit să strângă rândurile.

Burcă: ”Cunosc foarte bine cum trăiesc cei din Galaţi pentru fotbal”

În conferinţa de presă premergătoare meciului, antrenorul lui Dinamo a punctat faptul că este momentul să vină o victorie şi pentru echipa sa. 

De asemenea, Burcă a fost chestionat şi cu privire la o posibilă despărţire între el şi clubul bucureştean în viitorul apropiat.

”Va fi un meci intens. Cunosc foarte bine cum trăiesc cei din Galaţi pentru fotbal. Am lucrat acolo şi ştiu că ne va aştepta un stadion plin, un meci intens. Putem să o numim echipa surpriză, faptul că nu a pierdut de atâta timp.

Ar cam fi momentul, ar cam fi momentul, da (n.r să câştige Dinamo). Uneori rezultatele vin mai repede şi este extraordinar, alteori mai târziu. E foarte important să ne păstrăm calmul, ca antrenor vreau ca de la meci la meci echipa să arate progres.

(n.r. Simţi cumva că ai avea postul în pericol?) Nu! Nu simt lucrul ăsta şi cred că e mult prea devreme să facem astfel de discuţii. Eu cred că e prea devreme. Cred că sunt şi în asentimentul conducerii. Eu am spus de la bun început că nu va fi uşor.

(n.r. legat de demisie) Eu cred că e nevoie de puţină răbdare, iar legat de demisia mea, daţi-mi putin timp, vă rog frumos. Se discută prea mult despre lucrul ăsta.

(n.r. La ce decizii să ne aşteptăm din partea conducerii?) Nu ştiu ce şedinţă are loc, dar nu cred că veţi auzi de schimbări tehnice”, a declarat Burcă, înainte de meci.

Afla mai multe despre: dinamoovidiu burcaotelul dinamo 

viewscnt
Articole similare