Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Herea, interviu EXCLUSIV pentru Telekom Sport, de ziua sa de naştere: "Îmi lipseşte fotbalul". Care este situaţia salariilor la Metaloglobus

Ovidiu Herea, interviu EXCLUSIV pentru Telekom Sport, de ziua sa de naştere: "Îmi lipseşte fotbalul". Care este situaţia salariilor la Metaloglobus

Fotbal intern

Comentarii

Printre cei care au puterea să zâmbească în aceste zile atinse de pandemie se numără şi cei care îşi serbează ziua de naştere. Ajuns la 35 de ani, Ovidiu Herea a avut parte de o petrecere în 3 alături de soţie şi copil. Fostul rapidist, aflat acum la Metaloglobus, promite că atunci când lucrurile se vor linişti, iar coronavirusul va fi doar o amintire, va organiza o petrecere de pomină.

La mulţi ani, Ovidiu! Cum ai descrie această zi de naştere în aceste condiţii de pandemie?
Mulţumesc! Stau acasă cu soţia şi copilul, doar stăm. Ne lipsesc invitaţii, au uitat să vină. (râde) Suntem doar noi 3, foarte multă lume se fereşte să mai facă vizite, aşa că petrecem doar noi 3.

De câte zile eşti izolat?

Am ieşit doar la cumpărături, pentru strictul necesar, altfel cred că stau în casă de vreo 10 zile.

Ai simţit că astăzi a fost ziua ta?
Am simţit pentru că am primit foarte multe mesaje, m-au sunat mulţi dintre cei apropiaţi. În rest nu am simţit pentru că şi ieri am făcut acelaşi lucruri ca şi azi, de vreo 10 zile tot fac acelaşi lucru. Dar cu siguranţă când se va termina această perioadă voi da o petrecere mare! Astăzi au lipsit şi cadourile! Cred însă că cel mai mare cadou ar fi să trecem cu toţii cu bine peste această perioadă şi apoi o să avem timp să ne facem şi cadouri, să şi petrecem, să ne adunăm cât mai mulţi.

Ai idee ce zi a săptămânii e astăzi?
Da! Este ziua mea! (râde) Ce-i drept am început să pierd noţiunea timpului pentru că fiecare zi seamană cu cealaltă şi nu îmi mai dau seama când e weekend sau luni sau marţi.

Poţi să ne spui ce dorinţă ţi-ai pus când ai suflat în lumânările de pe tort?
Să treacă cât mai repede perioada aceasta şi să începem antenamentele şi campionatul pentru că îmi lipseşte foarte mult fotbalul.

La voi s-au suspendat contractele pe perioada stării de urgenţă?
Momentan nu! Vom vedea în perioada următoare ce se va întâmpla, dar nu cred că se vor suspenda pentru că noi nu avem nişte contracte foarte mari. E mai rău pentru cei care au contracte mari, dar la noi oricum erau contractele mici, ce să mai suspende? Ce să taie din ele?

Afla mai multe despre: herea 

viewscnt
Articole similare