Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ovidiu Stângă, dezamăgit după rezultatele slabe ale Craiovei din ultimele meciuri. ”Ne-am văzut din start în playoff”

Ovidiu Stângă, dezamăgit după rezultatele slabe ale Craiovei din ultimele meciuri. ”Ne-am văzut din start în playoff”

Liga 2

Comentarii

FC U Craiova a făcut vizita lui U Cluj în etapa cu numărul 19 a Ligii 2. ”Şepcile roşii” au reuşit să se impună cu scorul de 1-0, datorită golului lui Alex Pop, în minutul 70. Astfel, oltenii rămân fără victorie de la reluarea campinatului, cu doar 1 punct obţinut în 3 etape. În urma partidei, antrenorul Ovidiu Stângă a dicutat despre prestaţia echipei sale.

Ovidiu Stângă nu şi-a putut ascunde dezamăgirea după un nou rezultat negativ pentru echipa sa. După un egal cu Chiajna şi o pierdere cu Mioveni, Craiova a pierdut acum şi cu U Cluj, iar avantajul pe care îl avea în fruntea clasamentului a dispărut. Astfel, antrenorul oltenilor a recunoscut că baieţii săi s-au văzut cu sacii în căruţă, iar avansul pe care munciseră să îl obţină a dispărut, în doar 3 etape.

”Ne-am văzut din start în playoff. Eu am spus şi am repetat mereu, pentru că fără atitudine şi fără concentrare e greu să acumulezi puncte. Au fost momente pe alocuri bune, dar nu foarte multe. Atâta timp cât ei nu au continuitate în joc, e greu să marchezi. Dacă ar fi pe proprie răspundere, nu mi-e teamă. Am fost şi sunt puternic. Problema este de grup, problema este să ne strângem şi să scoatem maximum din ce putem scoate în următoarea perioadă”, a declarat Stângă, în urma partidei.

Afla mai multe despre: fc u craiovau clujliga 2ovidiu stângă 

viewscnt
Articole similare