Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ozil, făcut praf după ce şi-a anunţat retragerea din naţională: "A jucat mizerabil! A câştigat ultimul duel în 2014"

Ozil, făcut praf după ce şi-a anunţat retragerea din naţională: "A jucat mizerabil! A câştigat ultimul duel în 2014"
Comentarii

Anunţul retragerii lui Mesut Ozil (29 de ani) de la naţionala Germaniei nu a fost primit cu braţele deschise de către toată lumea. Cel mai aprig răspuns vine chiar de la o legendă a Mannschaft-ului.

"A jucat mizerabil în ultimii ani. Ultimul duel pe care l-a câştigat a fost înainte de Cupa Mondială din 2014. Tot ce face pe teren este să paseze în lateral. Acum se ascunde pe sine şi performanţa lui mizerabilă în spatele acelei poze (poza cu preşedintele Turciei, Erdogan). De fiecare dată când am jucat împotriva lui Arsenal, am jucat pe partea lui pentru că ştiam că este punctul lor slab. Nimeni nu a negat că a jucat foarte slab la Campionatul Mondial. Cei 35 de milioane de fani ai lui, care nu există în lumea reală, sunt convinşi că a jucat excelent. Dintr-un punct de vedere sportiv, Ozil nu avea ce să caute în echipa naţională de mulţi ani", a declarat Hoeness pentru Bild. 

5.5 pe meci a fost media de ocazii create de Mesut Ozil în Rusia. Mai multe decât orice alt jucător de la Cupa Mondială. 
 
Jucătorul lui Arsenal şi-a anunţat duminică retragerea de la echipa naţională, alături de care a câştigat titlul mondial în 2014. El a acuzat că a fost victima rasismului şi a discriminării.
 

Afla mai multe despre: mesut ozilbayern munchennationala germanieiozil bayernozil retragere 

viewscnt
Articole similare