Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Paige VanZant şi-a deschis un site dedicat adulţilor, întrucât "fanii cereau mai mult". Ce a ajuns să facă după plecarea din UFC

Paige VanZant şi-a deschis un site dedicat adulţilor, întrucât "fanii cereau mai mult". Ce a ajuns să facă după plecarea din UFCgalerie foto

Diverse

Comentarii

Celebra luptătoare americană din UFC, Paige VanZant, a ales să-şi lanseze propriul site dedicat conţinutului pentru adulţi, în care ea joacă rolul principal.

Informaţia a fost publicată de publicaţia The New York Post, după ce sportiva a furnizat mai multe materiale, foto şi video, în care apare dezbrăcată pe site-ul PaigeFanZant.com. Astfel, după ce a devenit una dintre cele mai importante luptătoare din UFC, femeia a făcut anunţul:

"De fiecare dată când mă uitam la mesajele primite pe social media, fanii îmi cereau mai mult. Urmărind site-ul meu le va fi mai uşor să obţină conţinut cu mine", a susţinut sportiva din SUA. Deşi a anunţat că va oferi imagini în care se antrenează şi se recuperează, la scurt timp au apărut şi imagini în care Paige VanZant apare complet dezbrăcată.

Urmăritorii săi plătesc un abonament lunar, pentru a primi materialele cu care se laudă Paige VanZant.

Galerie foto cu Paige VanZant

În decurs de câteva zile de la lansarea propriului site, luptătoarea a publicat 23 de materiale, printre care fotografii şi filme. De altfel, în octombrie 2020 ea şi-a făcut un cont pe o platformă online dedicată adulţilor, motivând că fanii au cerut "mai mult". 

În UFC, Paige VanZant are un palmares de 8-5-0, fiind una dintre cele mai populare sportive. În februarie, luptătoarea va debuta în Bare Knuckle Fighting Championship, împotriva lui Britain Hart.

Galerie foto cu Paige VanZant

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: paige vanzantufc 

viewscnt
Articole similare