Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Palmă pentru ŢSKA! Cluj a venit, a văzut şi a învins!". Ce scrie presa din Bulgaria după ce CFR a învins la Sofia

"Palmă pentru ŢSKA! Cluj a venit, a văzut şi a învins!". Ce scrie presa din Bulgaria după ce CFR a învins la Sofia

UEFA Europa League

Comentarii

CFR Cluj a învins pe ŢSKA Sofia la debutul în grupele Europa League, 2-0 la Sofia, şi a început bine aventura în noul sezon european. Presa din Bulgaria a reacţionat la înfrângerea suferită de ŢSKA, după meci.

Rondon şi Deac au adus un succes pentru CFR Cluj, care la începutul partidei, când ŢSKA a dominat, părea destul de greu de obţinut. CFR a învins.

Iată câteva titluri din presa bulgară, apărute după meci. "Înfrângere la start. ŢSKA Sofia a început cu o înfrângere în grupele Europa League, după ce "militarii" au pierdut cu 2-0 în faţa Clujului!", notează cei de la sportal.bg. "Palmă pentru ŢSKA! Cluj a venit, a văzut şi a învins la Sofia!", scriu cei de la novsport.com

"ŢSKA a încercat, dar Clujul a măcinat ambiţiile "militarilor" în Europa League", titrează gong.bg.

ŢSKA Sofia - CFR Cluj 0-2, în grupele Europa League

CFR Cluj a învins, joi seară, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa ŢSKA Sofia, într-un meci din prima etapă a grupei A a Ligii Europa. În cealaltă partidă din grupă, AS Roma a învins cu 2-1 Young Boys, revenind de la 0-1.

Pe stadionul Vasil Levski din Sofia, au marcat Rondon ’53 şi Deac ‘74 (penalti).

0-1: Rondon a înscris cu capul, după o centrare a lui Deac.

0-2: Deac a transformat un penalty acordat pentru un fault la Debeljuh.

În tribune s-au aflat spectatori în număr limitat, în contextul pandemiei de coronavirus.

ŢSKA Sofia: Busatto – Vion, Antov, Mattheij, Mazikou – Youga, Rodrigues (Beltrame ’80) – Sinclair (Keita ’63), Sankhare (Ahmedov ’70), Yomov (Henrique ’80) – Sowe. Antrenor: Stamen Belchev.

CFR Cluj: Bălgrădean – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Deac (Chipciu ’78), Hoban, Djokovic – Rondon (Carnat ’88), Păun (Pereira ’83), Debeljuh (Vojtus ’87). Antrenor: Dan Petrescu.

 În celălalt meci din grupă, AS Roma a învins în deplasare Young Boys, scor 2-1, revenind de la 0-1. Gazdele au deschis scorul prin Nsame, în minutul 14, din penalti. Pentru Roma au marcat Peres ’69 şi Kumbulla ’74.

Afla mai multe despre: cfr clujtska sofiareactiepresa bulgara 

viewscnt
Articole similare